Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurs balie driehoek GStex beurs balie driehoek Zippit-tas

   GStex Beurs balie driehoek

   Opzoek naar een compacte en opvallende balie, dan bied de GStex beurs balie driehoek een uitkomst. Deze kleine opvallende balie is ideaal voor beursstands, evenementen en congressen. De beurs balie driehoek heeft mooie afgeronde vormen en is een compacte eyecatcher.

   De beursbalie driehoek bestaat uit een buizenframe met daarover een doek en een zwart gelakt houten blad. De balie is snel een eenvoudig op te bouwen en staat binnen 5 minuten. Deze balie wordt opgebouwd zonder gereedschap doordat de buizen eenvoudig in elkaar geklikt worden en daarna het doek erover heen en blad plaatsen en klaar is je balie.

   De balie wordt geleverd in een mooie schoudertas met handschoenen en een handleiding. Wil je meer informatie bekijk onze specificatie hier of neem geheel vrijblijvend contact op voor een passende offerte op maat. Liever een grote balie, bekijk dan al onze GStex beursbalies hier.


   Prijs: €179,00 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Prijs: €81,00 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   60 x 100 x 60 cm 10,10 kg
   GSTex Balie B – Driehoekig
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.