< Naar vorige pagina
GStex beurs balie driehoek GStex beurs balie driehoek Zippit-tas

GStex Beurs balie driehoek

Opzoek naar een compacte en opvallende balie, dan bied de GStex beurs balie driehoek een uitkomst. Deze kleine opvallende balie is ideaal voor beursstands, evenementen en congressen. De beurs balie driehoek heeft mooie afgeronde vormen en is een compacte eyecatcher.

De beursbalie driehoek bestaat uit een buizenframe met daarover een doek en een zwart gelakt houten blad. De balie is snel een eenvoudig op te bouwen en staat binnen 5 minuten. Deze balie wordt opgebouwd zonder gereedschap doordat de buizen eenvoudig in elkaar geklikt worden en daarna het doek erover heen en blad plaatsen en klaar is je balie.

De balie wordt geleverd in een mooie schoudertas met handschoenen en een handleiding. Wil je meer informatie bekijk onze specificatie hier of neem geheel vrijblijvend contact op voor een passende offerte op maat. Liever een grote balie, bekijk dan al onze GStex beursbalies hier.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
60 x 100 x 60 cm 10,10 kg
GSTex Balie B – Driehoekig
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.