< Naar vorige pagina
GStex beurs balie lang GStex beurs balie lang GStex beurs balie lang Zippit-tas

GStex Beurs balie lang

Deze rechthoekige GStex Beurs Balie is ideaal voor in grote beursstands of als bar. Door de grote ruimte op het blad plaats je eenvoudig een koffie machine of watertabje op de balie. Daarnaast schermt hij door zijn formaat je stand af en trekt bezoekers naar een plek.

De GStex beurs balie lang is snel en eenvoudig zonder gereedschap in elkaar te zetten. De beurs balie rechthoek bestaat uit buizen van 32 mm, een doek en een houten zwart gelakt blad.
De buizen zijn eenvoudig in elkaar te klikken, daarna kun je het doek er overheen spannen en als laatste plaats je het blad. De opbouwtijd bedraagt slechts 5 minuten.

Het bijgeleverde doek is full colour geprint en machine wasbaar dus duurzaam en makkelijk herbruikbaar. In de bijgeleverde tas transporteer je de lichtgewicht balie eenvoudig. Opbergen kan in de bijgeleverde tas. De beursbalie is duurzaam en geeft gegarandeerd jarenlang plezier.

De presentatie aanpassen, geen probleem bestel eenvoudig en snel een nieuw doek. De levertijd van de beurs balie lang is 8 werkdagen.

Voor meer informatie bekijk de specificaties of neem contact met ons op.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
195 x 100 x 52 cm18,35 kg
GSTex Balie D – Rechthoekig
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.