Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurs balie lang GStex beurs balie lang GStex beurs balie lang Zippit-tas

   GStex Beurs balie lang

   Deze rechthoekige GStex Beurs Balie is ideaal voor in grote beursstands of als bar. Door de grote ruimte op het blad plaats je eenvoudig een koffie machine of watertabje op de balie. Daarnaast schermt hij door zijn formaat je stand af en trekt bezoekers naar een plek.

   De GStex beurs balie lang is snel en eenvoudig zonder gereedschap in elkaar te zetten. De beurs balie rechthoek bestaat uit buizen van 32 mm, een doek en een houten zwart gelakt blad.
   De buizen zijn eenvoudig in elkaar te klikken, daarna kun je het doek er overheen spannen en als laatste plaats je het blad. De opbouwtijd bedraagt slechts 5 minuten.

   Het bijgeleverde doek is full colour geprint en machine wasbaar dus duurzaam en makkelijk herbruikbaar. In de bijgeleverde tas transporteer je de lichtgewicht balie eenvoudig. Opbergen kan in de bijgeleverde tas. De beursbalie is duurzaam en geeft gegarandeerd jarenlang plezier.

   De presentatie aanpassen, geen probleem bestel eenvoudig en snel een nieuw doek. De levertijd van de beurs balie lang is 8 werkdagen.

   Voor meer informatie bekijk de specificaties of neem contact met ons op.

   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   195 x 100 x 52 cm18,35 kg
   GSTex Balie D – Rechthoekig
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.