Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad Zippit-tas

   GStex Beurs balie ovaal Ipad

   Als aanvulling op je beursstand, in je winkel, tijdens een evenement of in de showroom is de GStex Beurs Balie Ovaal IPad ideale tool om extra aandacht van je klanten, bezoekers en geïnteresseerden te vragen. Deze lichtgewicht IPad Balie bestaat uit een frame van aluminium buizen van 32 mm met daar overheen een doek gespannen met bovenop een houten blad. Het blad is standaard zwart gelakt. In het geval van deze ovalen ipad balie is in het zwart gelakte blad ruimte voor een tablet.

   Onze beurs balie ovaal iPad is geschikt voor de iPad 2, 3, 4 en de iPad air. De balie is voorzien van een sleutel om te tablet te bevestigen en verwijderen voor extra zekerheid en veiligheid van je tablet.

   Deze balie is een aanvulling op je beurspresentatie met video maar ook in een showroom of winkel ideaal als je informatie door middel van een filmpje wilt delen of gebruikers naar ervaringen wilt vragen of een enquête wilt afnemen.

   Doordat de balie volledig aangekleed wordt in jouw huisstijl of design wordt het een echte eyecatcher. De doeken zijn eenvoudig los bij te bestellen wat deze GStex Beurs Balie Ovaal IPad duurzaam en multifunctioneel maakt.

   De balie wordt geleverd in een stevige draagtas met folie en handschoenen. De montage tijd is 5 minuten. Even de buizen in elkaar klikken en het doek spannen, blad erop en klaar ben je.

   De specificaties zijn te vinden onder het kopje specificatie.


   Prijs: €199,00 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Prijs: €68,40 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewichtGeschikt voor
   60 x 100 x 40 cm7,85 kgiPad 2, 3, 4 en iPad Air
   (GSTex Ipad Balie)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.