< Naar vorige pagina
GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad GStex beurs balie ovaal Ipad Zippit-tas

GStex Beurs balie ovaal Ipad

Als aanvulling op je beursstand, in je winkel, tijdens een evenement of in de showroom is de GStex Beurs Balie Ovaal IPad ideale tool om extra aandacht van je klanten, bezoekers en geïnteresseerden te vragen. Deze lichtgewicht IPad Balie bestaat uit een frame van aluminium buizen van 32 mm met daar overheen een doek gespannen met bovenop een houten blad. Het blad is standaard zwart gelakt. In het geval van deze ovalen ipad balie is in het zwart gelakte blad ruimte voor een tablet.

Onze beurs balie ovaal iPad is geschikt voor de iPad 2, 3, 4 en de iPad air. De balie is voorzien van een sleutel om te tablet te bevestigen en verwijderen voor extra zekerheid en veiligheid van je tablet.

Deze balie is een aanvulling op je beurspresentatie met video maar ook in een showroom of winkel ideaal als je informatie door middel van een filmpje wilt delen of gebruikers naar ervaringen wilt vragen of een enquête wilt afnemen.

Doordat de balie volledig aangekleed wordt in jouw huisstijl of design wordt het een echte eyecatcher. De doeken zijn eenvoudig los bij te bestellen wat deze GStex Beurs Balie Ovaal IPad duurzaam en multifunctioneel maakt.

De balie wordt geleverd in een stevige draagtas met folie en handschoenen. De montage tijd is 5 minuten. Even de buizen in elkaar klikken en het doek spannen, blad erop en klaar ben je.

De specificaties zijn te vinden onder het kopje specificatie.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewichtGeschikt voor
60 x 100 x 40 cm7,85 kgiPad 2, 3, 4 en iPad Air
(GSTex Ipad Balie)
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.