Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurs balie ovaal GStex beurs balie ovaal GStex beurs balie ovaal GStex beurs balie ovaal GStex beurs balie ovaal Zippit-tas

   GStex Beurs balie ovaal

   De meest verkocht en standaard balie is onze GStex beurs balie ovaal. Deze beurs balie is een aanvulling op je beurswand en maakt je beursstand af.

   De beurs balie ovaal bestaat uit een buizenframe met daarover een doek en een zwart gelakt houten blad. De balie is snel een eenvoudig op te bouwen en staat binnen 5 minuten. Deze balie wordt opgebouwd zonder gereedschap doordat de buizen eenvoudig in elkaar geklikt worden en daarna het doek erover heen en blad plaatsen en klaar is je balie.

   Het GStex systeem is een systeem dat bestaat uit een frame van buizen en wordt voorzien van een doek om zo een strakke en moderne presentatie neer te zetten. Het grote voordeel van dit systeem is de snelle opbouwtijd zonder gereedschap. Daarnaast is het GStex systeem licht van gewicht en zijn de onderdelen zoals doek, frame en accessoires los verkrijgbaar.

   De beurs balie rechthoekig wordt geleverd in een mooie stevige draagtas voor vervoer en om hem makkelijk op te bergen. Meer specificaties vind je hier. Geheel vrijblijvend advies op maat of een offerte, neem dan contact met ons op.


   Prijs: €149,00 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Prijs: €68,40 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   60 x 100 x 40 cm7,90 kg
   GSTex Balie A – Ovaal
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.