Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurs balie square GStex beurs balie square Zippit-tas

   GStex Beurs Balie Square

   Onze beurs balie Square is een vierkante balie die multifunctioneel inzetbaar is. De balie is te gebruiken als balie op een beurs maar ook als minibar of koffie bar in een showroom of tijdens een evenement als tafel. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden en toepassingen eindeloos.

   De GStex Beurs balie Square is gemaakt van een buizenframe met buizen van 32 mm dikte, deze buizen klik je eenvoudig in elkaar en dan staat het frame van je balie. Daarna span je het bijgeleverde full colour doek er overheen om de balie de gewenste uitstraling te geven. Het licht elastische doek is full colour geprint en zorgt voor een strakke uitstraling. Een vlek in je doek, geen probleem de doeken zijn wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Wil je een andere uitstraling, ook geen probleem de doeken zijn los bij te bestellen. Het systeem is dus duurzaam en herbruikbaar.

   Als laatste plaats je het bijgeleverde houten blad op het frame. Het houtenblad is standaard zwart gelakt voor een moderne uitstraling en een makkelijke combinatie met alle mogelijke print.
   De balie square is opgebouwd in 5 minuten.

   De balie wordt geleverd in een mooie stevige draagtas zodat je hem eenvoudig kan transporteren en op kan slaan.

   Meer informatie bekijk dan hier de specificaties. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact met ons op.


   Prijs: €219,00 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Prijs: €97,20 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   80 x 100 x 53 cm11,55 kg
   GSTex Balie C – Rechthoekig
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.