< Naar vorige pagina
GStex Ipad display GStex Ipad display GStex Ipad display GStex Ipad display GStex Ipad display GStex Ipad display GStex Ipad display Zippit-tas

GStex Ipad display

Tegenwoordig zijn tablets niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en ook in op beurzen, in winkels en showrooms worden deze tablets ingezet voor diverse doeleinden. Onze GStex IPad Display bied de mogelijkheid om je tablet veilig en mooi gepresenteerd te gebruiken. De GStex IPad Display is een full colour in jouw design gemaakt display standaard waarin jij je tablet kunt plaatsen.

De iPad display bestaat uit een buizenframe met buizen van 32 mm voorzien van een tablet houder. Niet alleen kun je jouw IPad in de tablet houder plaatsen, maar ook andere tablets die voldoen aan de volgende afmetingen minimaal 12,5 cm en maximaal 24 cm.

Nadat je het frame met iPad houder hebt opgezet span je eenvoudig het full colour doek er overheen en je presentatie is klaar voor gebruik binnen 5 minuten.

De iPad display wordt geleverd met een bijpassende luxe draagtas en handschoenen. Hierdoor kun je de iPad display eenvoudig vervoeren en opbergen.

Liever een balie waarin je jouw iPad kunt plaatsen, bekijk dan onze iPad balie hier. Onder het kopje specificaties vind je meer informatie zoals afmetingen en gewicht van onze iPad display.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
38 x 132 x 60 cm4,80 kg
(GSTex Ipad Display)
Min. tabletformaat: 12,5 cm
Max. tabletformaat: 24 cm
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.