Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Mastvlag staand

   Banier

   Banieren zijn langwerpige rechthoekige vlaggen die met de lange zijde aan de vlaggenmast bevestigd worden met haken. GelreSign levert banieren in verschillende maten en met verschillende mogelijkheden voor bedrukking, materiaal en afwerking. Onze expertise bied jouw de mogelijkheid de beste oplossing te vinden binnen jouw wensen en budget.

   Wij leveren standaard banieren in de formaten 75×225 cm, 100×300 cm, 100×400 cm, 120×300 cm, 150×400 cm en 150×450 cm. Onze banieren worden bedrukt met 2 technieken, in 1 of meerdere PMS kleuren of full colour. De PMS kleurendruk wordt gedaan door middel van zeefdruk en heeft een volledige doordruk waardoor de afbeelding in spiegelbeeld zichtbaar is op de andere zijde. De full colour druk heeft een doordruk van ongeveer 95%.

   Onze banieren kunnen op 2 materialen worden gedrukt namelijk standaard vlaggendoek of mayadoek, Ons vlaggendoek is 115 grams en B1 gecertificeerd (brandwerend). Dit vlaggendoek heeft ene licht glanzende uitstaling. Liever een luxere optie, dat kan met mayadoek. Dit type vlaggendoek heeft kleine gaatjes en is daardoor beter bestand tegen stevige en zware windstoten. Wederom is ook dit doek brandwerend B1 gecertificeerd.

   Banieren kunnen met of zonder tunnel geleverd worden, De tunnel zorgt ervoor dat de banier makkelijk aan de banieruithouder boven in de mast bevestigd kan worden, deze afwerking is alleen noodzakelijk als er ook een banieruithouder aan de mast zit. Dit zorgt voor een strakke presentatie van je banier. Desgewenst leveren wij ook een bijpassende mast met banierhouder.

   Zoals je ziet zijn de mogelijk wederom eindeloos en hebben we voor elke toepassing een oplossing. Dit betekend dat wij je adviseren om contact op te nemen om je wensen met ons te bespreken zodat we een passend aanbod kunnen maken. Toch alvast een indicatie, een kleine banier zonder tunnel met full colour bedrukking is verkrijgbaar vanaf €39,95. Dit is excl. BTW en verzendbijdrage. Wij adviseren je contact op te nemen voor een passende offerte.

   Offerte aanvragen
   Extra informatie op aanvraag.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.