Stel een vraag

Bel me terug
< Naar vorige pagina
Beachvlag Arnhem Beachvlag Arnhem Beachvlag Arnhem Beachvlag Arnhem

GStex Beachvlag Arnhem

Een eenvoudige rechte banier maar dan te gebruiken als beachvlag, dat is het kenmerk van de beachvlag Arnhem. Deze beachvlag is eenvoudig en strak van design en leverbaar in 3 formaten waardoor er voor ieder een passende beachvlag is. Onder de specificaties vind je de details voor de afmetingen en verdere productspecificaties.

Deze beachvlag heeft een mast van 100% aluminium en is ideaal te gebruiken op het strand maar ook op parkeerplaatsen, evenementen, concerten, beurzen en in showrooms. De beachvlag is eenvoudig en snel op te bouwen en makkelijk te vervoeren in de bijgeleverde canvas tas. De levertijd is ongeveer 5 werkdagen na bestelling. De beachvlag is multifunctioneel en makkelijk aan te passen in jouw situatie.

De beachvlag is leverbaar met verschillende voeten, zo kun je kiezen uit onder meer een watervoet, kruisvoet, grondboor of een grondpen. De keuze van de voet bepaald de uitstraling van je beachvlag en is afhankelijk van waar je de beachvlag wilt gebruiken. Daarnaast heeft de keuze van de voet natuurlijk ook invloed op de prijs. Zo is de luxe roterende stalen voetplaat veel duurder dan bijvoorbeeld de grondboor of grondpen. Om je toch een indicatie te geven communiceren wij hier de vanaf prijzen voor het complete systeem met grondboor. Mocht je een alternatieve voet wensen dan maken wij graag een passende offerte voor je.

De beachvlag Arnhem is verkrijgbaar vanaf € 60,90 dit is een maat S met grondboor. De prijzen zijn excl. btw en verzendbijdrage. De levertijd is 5-7 werkdagen. Direct je eigen ontwerp maken, download dan hier onze ontwerpfiles. Zo kun je direct aan de slag om jouw beachvlag te ontwerpen.

Liever meer informatie, een offerte op maar of hulp bij het ontwerpen van jouw beachvlag, geen probleem, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
13400-L13400-M13400-S
TypeBanierBanierBanier
Gewicht (kg)0,996 0,732 0,393
KleurZwartZwartZwart
MateriaalAluminium & StaalAluminium & StaalAluminium & Staal
FormaatLMS
Breedte Zichtmaat (cm)907967,5
Hoogte Zichtmaat (cm)383278170
Aantal zichtvlakken111
VerwisselbaarJaJaJa
Soort statiefFlexibelFlexibelFlexibel
Totale Hoogte (cm)450344265
Soort caseCanvas draagtasCanvas draagtasCanvas draagtas
Diameter (mm)242419
Individueel verpaktNeeNeeNee
Aantal items in omdoos121212
Gewicht (kg) omdoos verpakking22,2418,8514,14
Hoogte (cm) omdoos verpakking122122122
Diepte (cm) omdoos verpakking252525
Opbouw Tijd (min)555
Garantie1 jaar1 jaar1 jaar

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.