Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Klantgericht

   Optimale service

   Goede kwaliteit

   100% tevredenheidsgarantie

   Balies

   Bij een presentatie op een beurs mag een balie niet ontbreken. Onze balies zijn een aanvulling op onze beurswanden en beurswand specials en hebben dezelfde uitstraling waardoor deze balies perfect aansluiten op ons assortiment. Een balie zorgt ervoor dat je de beursstand deels afsluit van de gangpaden, een punt realiseert waar mensen je kunnen aanspreken en je kunt er informatie op kwijt zoals een flyer of visitekaartjes. De beursbalies uit onze GSTex lijn maken je stand af.

   Onze GSTex balies zijn wederom gemaakt van buizenframes met daar overheen een doek gespannen en dicht geritst. De balies vallen daardoor ook onder de noemer van het zippit of rits systeem. Deze balies zijn lichtgewicht en eenvoudig op te zetten. Nadat het frame opgezet is span je het doek er overheen dat je daarna met de blinde rits dicht ritst. Binnen 5-10 minuten staat je balie.

   Onze balies zijn niet alleen ideaal voor op een beursstand, ze kunnen ook in een showroom, winkel of evenement een prima aanvulling zijn op een productpresentatie of dienst doen als informatiepunt. Onze balies zijn leverbaar in verschillende vormen en maten waardoor er voor elke situatie een passende balie is. Voor meer informatie bekijk je hier ons complete overzicht balies.

   Naast onze balies hebben we ook 2 varianten waarin een tablet of IPad gepresenteerd kan worden. Door een video of informatieslide te integreren in je productie presentatie trek je extra aandacht naar je toe. De IPad balies zijn speciaal ontwikkeld voor deze toepassing en kunnen hiermee jou presentatie veranderen in een echte eyecatcher. Meer informatie over onze balies met IPad display vind je hier.

   Heb je ondanks de info die je hier vind nog vragen of wil je een offerte op maat ontvangen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een passend voorstel voor jou.

   Terug naar beursmaterialen

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.