Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Klantgericht

   Optimale service

   Goede kwaliteit

   100% tevredenheidsgarantie

   Beurswand specials

   Naast de klassieke beurswanden heeft GelreSign een breed assortiment opvallende beurswand specials. Deze beurswanden hebben unieke vormen en zorgen ervoor dat je extra opvalt en een onuitwisbare indruk achter laat. Bezoekers, passanten, exposanten zullen voor je stand blijven staan en jij trekt de nodige aandacht naar je toe. Hiermee zorg je dat jij jezelf succesvol presenteert.  Niet alleen zijn deze beurswanden perfect voor beurzen en evenementen, maar ook voor productpresentaties, in een showroom of op kantoor kunnen deze beurswanden een ideale aanvulling zijn.

   Onze beurswand specials zijn vallen onder het zogenaamde zippit of rits systeem. Dit betekend dat de beurswand specials bestaan uit een lichtgewicht buizenframe dat eenvoudig in elkaar geklikt kan worden. Als het frame staat wordt deze voorzien van een full colour geprint doek.  Het doek wordt over het frame gespannen en met een blinde rits gesloten. Hierdoor ontstaat er een strakke en nette presentatiewand. Binnen enkele minuten staat deze beurspresentatie en ben je klaar om te verkopen, informeren of presenteren.

    De voordelen van dit systemen kenmerken zich door korte opbouwtijden, licht van gewicht, duurzaam, eenvoudige te transporteren in bijgeleverde draagtas en een wasbaar doek. Doordat het frame een lange levensduur heeft en de doeken ook los verkrijgbaar zijn kan deze beurswand multifunctioneel ingezet worden en steeds opnieuw gebruikt worden.

   Onze beurswand specials kenmerken zich door unieke vormen, 3D modellen en bogen. Bekijk hier al onze beurswand specials. Wil je jou unieke beurspresentatie aanvullen, dat kan met onder meer onze balies. Wij hebben een mooi assortiment bijpassende balies van hetzelfde GSTex systeem in diverse vormen en maten. Daarnaast hebben wij ook bijpassende verlichting speciaal voor onze beurswand specials. Hiermee ligt je hou presentatie nog verder uit en val je nog beter op. Bekijk hier de verlichtingsopties.

   Terug naar beursmaterialen

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.