< Naar vorige pagina
GStex beurs banner economy GStex beurs banner economy GStex-LIGHT-L-00 GStex beurs banner economy GStex beurs banner economy GStex beurs banner economy GStex beurs banner economy Beurswand recht Zippit-tas

GStex Banner Economy

De GStex Banner Economy is onze basic textiel banner. Deze banner heeft de uitstaling van een rolbanner maar is gemaakt van textiel en in plaats van een rol up systeem werkt deze op basis van een buizenframe waarover je een doek spant. De uitstraling van deze banner is identiek maar de look is moderner dan de tradtionele rolbanner.

De GStex banner economy is onderdeel van onze zippit producten die gemaakt worden van lichtgewicht aluminium buizenframes. De buizenframes zijn stevig, snel en eenvoudig op te bouwen door de buizen in elkaar te klikken. Daarna wordt er over het frame een licht elastisch doek gespannen en klaar is je super strakke presentatie.

De voordelen van het GStex systeem zijn de duurzaamheid en het voordeel van de textiel doeken is dat deze wasbaar zijn een eenvoudig te wisselen omdat deze los te bestellen zijn. Als laatste kun je de banner zowel enkel- als dubbelzijdig gebruiken.

De banner is leverbaar in verschillende formaten en ideaal voor beurspresentaties, in showrooms en op kantoor. De banner wordt geleverd in een mooi draagtas voor transport maar ook om de banner na gebruik eenvoudig op te bergen.

De GStex banner economy is de combineren met onze overige GStex producten voor een eenduidige en strakke presentatie. Bekijk hier bijvoorbeeld onze GStex beursbalies.

Meer informatie of een offerte op maar, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden en een passend advies op maat.

Contact opnemen
InformatieGSTex bannerstandFormaat (bxhxd)Bruto gewichtVoetplaats
61 x 230 cm (S)61,2 x 228,5 x 25 cm6,75 kg65 x 25 cm (S)
76 x 230 cm (M)76,2 x 228,5 x 25 cm7,65 kg80 x 25 cm (M)
92 x 230 cm (L)91,7 x 228,5 x 25 cm8,70 kg95,5 x 25 cm (L)
Verlichting Optioneel
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.