Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurs banner economy GStex beurs banner economy GStex-LIGHT-L-00 GStex beurs banner economy GStex beurs banner economy GStex beurs banner economy GStex beurs banner economy Beurswand recht Zippit-tas

   GStex Banner Economy

   De GStex Banner Economy is onze basic textiel banner. Deze banner heeft de uitstaling van een rolbanner maar is gemaakt van textiel en in plaats van een rol up systeem werkt deze op basis van een buizenframe waarover je een doek spant. De uitstraling van deze banner is identiek maar de look is moderner dan de tradtionele rolbanner.

   De GStex banner economy is onderdeel van onze zippit producten die gemaakt worden van lichtgewicht aluminium buizenframes. De buizenframes zijn stevig, snel en eenvoudig op te bouwen door de buizen in elkaar te klikken. Daarna wordt er over het frame een licht elastisch doek gespannen en klaar is je super strakke presentatie.

   De voordelen van het GStex systeem zijn de duurzaamheid en het voordeel van de textiel doeken is dat deze wasbaar zijn een eenvoudig te wisselen omdat deze los te bestellen zijn. Als laatste kun je de banner zowel enkel- als dubbelzijdig gebruiken.

   De banner is leverbaar in verschillende formaten en ideaal voor beurspresentaties, in showrooms en op kantoor. De banner wordt geleverd in een mooi draagtas voor transport maar ook om de banner na gebruik eenvoudig op te bergen.

   De GStex banner economy is de combineren met onze overige GStex producten voor een eenduidige en strakke presentatie. Bekijk hier bijvoorbeeld onze GStex beursbalies.

   Meer informatie of een offerte op maar, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden en een passend advies op maat.


   Prijs: €119,00 excl. BTW
   Prijs: €139,00 excl. BTW
   Prijs: €75,60 excl. BTW
   Prijs: €88,20 excl. BTW
   Prijs: €149,00 excl. BTW
   Prijs: €175,00 excl. BTW
   Prijs: €90,00 excl. BTW
   Prijs: €106,20 excl. BTW
   Prijs: €179,00 excl. BTW
   Prijs: €210,00 excl. BTW
   Prijs: €109,80 excl. BTW
   Prijs: €131,40 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieGSTex bannerstandFormaat (bxhxd)Bruto gewichtVoetplaats
   61 x 230 cm (S)61,2 x 228,5 x 25 cm6,75 kg65 x 25 cm (S)
   76 x 230 cm (M)76,2 x 228,5 x 25 cm7,65 kg80 x 25 cm (M)
   92 x 230 cm (L)91,7 x 228,5 x 25 cm8,70 kg95,5 x 25 cm (L)
   VerlichtingOptioneel
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.