< Naar vorige pagina
GStex beurswand traditional GStex beurswand traditional GStex beurswand traditional GStex-LIGHT-L-00 Beurswand recht Zippit-tas

GStex Beurswand Traditional

De GStex beurswand traditioneel is de meeste bekende beurswand, met zijn licht gebogen vorm is deze bekend van beurzen en evenementen. De GStex beurswand traditioneel is wederom leverbaar in heel veel verschillende formaten waardoor deze in elke beursstand past. Deze traditionele beurswand is de meest verkochte beurswand.

De GStex beurswand tradtioneel maakt onderdeel uit van het zippit systeem, dit systeem bestaat uit een aluminium buizen frame met een diameter van 32mm en wordt door middel van een kliksysteem aan elkaar gekoppeld. Over het frame wordt daarna het doek gespannen dat met een blinde rits afgesloten. Hierna staat er een strakke en toch traditioneel ogende beurswand.

Het frame kan door het eenvoudige klik systeem zeer snel en eenvoudig worden opgezet. Binnen enkele minuten staat je volledige beurswand inclusief print. Het doek kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt worden waardoor je optimaal gebruik kunt maken van je beurswand als hij vrij in de ruimte staat.

De beurswand traditioneel wordt geleverd in een luxe tas die zich ideaal leent voor transport maar ook voor het opbergen van de beurswand wanneer hij niet gebruikt wordt. Om je presentatie te optimaliseren kun je de beurswand uitlichten met onze optionele verlichting, meer informatie hierover vind je hier.

De beurswand is ook perfect te combineren met onze beursbalies. Ons assortiment beursbalies vind je hier.

De doeken voor deze beurswand zijn los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig je presentatie kan wisselen en het frame kan hergebruiken. De levertijd van de beurswand wave is ongeveer 8 werkdagen.

Meer informatie of een passende offerte op maat neem contact met ons op.

Contact opnemen
InformatieGSTex TraditionalFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
300 x 230 cm300 x 228 x 53,8 cm9,45 kg
400 x 230 cm400 x 228 x 63 cm13,05 kg
500 x 230 cm500 x 228 x 70 cm14,71 kg
600 x 230 cm600 x 228 x 78 cm16,42 kg
Kleur Zilver
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.