< Naar vorige pagina
GStex beurswand wave GStex beurswand wave GStex beurswand wave Beurswand recht GStex-LIGHT-L-00 Zippit-tas

GStex Beurswand Wave

De GSTex beurswand wave beweegt zich als een golf en geeft hierdoor een moderne uitstraling. Deze beurswand adviseren wij niet alleen als beurswand maar ook als wanden in kantoren of akoestische panelen in een grote kantoortuin. Door de unieke vormgeving is deze GStex beurwand multifunctioneel. Deze beurswand is in diverse verkrijgbaar in verschillende afmetingen en daardoor ook ideaal als aankleding in een kantoor pand of kantoortuin.

Het aluminiumframe heeft een diameter van 32mm en wordt door middel van een kliksysteem aan elkaar gekoppeld. Het frame kan hierdoor zeer snel en eenvoudig worden opgezet en staat stevig ook indien het vrij in de ruimte staat. Het doek bestaat uit een deel en is eenvoudig over het frame te spannen en wordt met een blinde rits gesloten. Deze beurswand maakt onderdeel uit van het zogenaamde zippit of rits systeem.

Het doek kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt worden waardoor je optimaal gebruik kunt maken van je beurswand. De beurswand staat prima op zichzelf in de ruimte en is dan een ideale communicatie tool.

De beurswand wordt geleverd in een luxe tas die zich ideaal leent voor transport maar ook voor het opbergen van de beurswand wanneer hij niet gebruikt wordt. Om je presentatie te optimaliseren kun je de GStex Beurwand Wave uitlichten met onze optionele verlichting, meer informatie hierover vind je hier.

De doeken voor deze beurswand zijn los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig je presentatie kan wisselen en het frame kan hergebruiken. De levertijd van de beurswand wave is ongeveer 8 werkdagen.

Meer informatie neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
InformatieGSTex WaveFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
300 x 230 cm300 x 228 x 63,5 cm8,90 kg
400 x 230 cm400 x 228 x 126 cm14,48 kg
500 x 230 cm500 x 228 x 140 cm15,07 kg
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.