Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand wave GStex beurswand wave GStex beurswand wave Beurswand recht GStex-LIGHT-L-00 Zippit-tas

   GStex Beurswand Wave

   De GSTex beurswand wave beweegt zich als een golf en geeft hierdoor een moderne uitstraling. Deze beurswand adviseren wij niet alleen als beurswand maar ook als wanden in kantoren of akoestische panelen in een grote kantoortuin. Door de unieke vormgeving is deze GStex beurwand multifunctioneel. Deze beurswand is in diverse verkrijgbaar in verschillende afmetingen en daardoor ook ideaal als aankleding in een kantoor pand of kantoortuin.

   Het aluminiumframe heeft een diameter van 32mm en wordt door middel van een kliksysteem aan elkaar gekoppeld. Het frame kan hierdoor zeer snel en eenvoudig worden opgezet en staat stevig ook indien het vrij in de ruimte staat. Het doek bestaat uit een deel en is eenvoudig over het frame te spannen en wordt met een blinde rits gesloten. Deze beurswand maakt onderdeel uit van het zogenaamde zippit of rits systeem.

   Het doek kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt worden waardoor je optimaal gebruik kunt maken van je beurswand. De beurswand staat prima op zichzelf in de ruimte en is dan een ideale communicatie tool.

   De beurswand wordt geleverd in een luxe tas die zich ideaal leent voor transport maar ook voor het opbergen van de beurswand wanneer hij niet gebruikt wordt. Om je presentatie te optimaliseren kun je de GStex Beurwand Wave uitlichten met onze optionele verlichting, meer informatie hierover vind je hier.

   De doeken voor deze beurswand zijn los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig je presentatie kan wisselen en het frame kan hergebruiken. De levertijd van de beurswand wave is ongeveer 8 werkdagen.

   Meer informatie neem dan contact met ons op.


   Prijs: €450,00 excl. BTW
   Prijs: €485,00 excl. BTW
   Prijs: €266,40 excl. BTW
   Prijs: €298,80 excl. BTW
   Prijs: €575,00 excl. BTW
   Prijs: €620,00 excl. BTW
   Prijs: €352,80 excl. BTW
   Prijs: €396,00 excl. BTW
   Prijs: €705,00 excl. BTW
   Prijs: €755,00 excl. BTW
   Prijs: €439,20 excl. BTW
   Prijs: €493,20 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieGSTex WaveFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   300 x 230 cm300 x 228 x 63,5 cm8,90 kg
   400 x 230 cm400 x 228 x 126 cm14,48 kg
   500 x 230 cm500 x 228 x 140 cm15,07 kg
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.