Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex outdoor banner GStex outdoor banner GStex outdoor banner GStex-LIGHT-L-00 Beurswand recht Zippit-tas

   GStex Outdoor Banner

   Onze GStex Outdoor banner is uniek in zijn soort, deze banner is speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik. Dit is een banner bestaande uit een buizenframe met daaroverheen een zippit doek gespannen en voor buiten gebruik. Dit is de eerste banner die je eenvoudig, snel en makkelijk buiten kunt gebruiken zonder dat deze omwaait of beschadigd. De GStex Outdoor banner is uniek doordat deze voorzien is van een verzwaarde voet, deze voet zorgt voor stabiliteit van de banner.

   Wij adivseren de onze GStex outdoor banner voor evenementen, festivals en concerten. Deze banner kun je gebruiken als wegwijzer, informatiezuil en zelfs om reclame te maken voor een andere evenement of jouw product.

   De outdoor banner bestaat uit een aluminium buizen frame dat eenvoudig in elkaar te klikken is waardoor je snel het frame op bouwt. Daarna span je het doek over het frame en klaar is je outdoor banner voor gebruik. Binnen 5 minuten heb je de volledige banner opgebouwd.

   Je kunt het doek eenvoudig en makkelijk wassen in de wasmachine op 30 graden, hierdoor is deze outdoor banner duurzaam en makkelijk te hergebruiken. De GStex outdoor banner wordt geleverd in een luxe draagtas, inclusief folie, handschoenen en handleiding.

   De doeken voor deze banner zijn ook los verkrijgbaar en is zowel enkel- als dubbelzijdig te bedrukken. Hierdoor kun je eenvoudig je banner voor meerdere toepassingen gebruiken. De outdoor banner heeft een levertijd van 8 werkdagen.


   Prijs: €297,00 excl. BTW
   Prijs: €315,00 excl. BTW
   Prijs: €106,20 excl. BTW
   Prijs: €126,00 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Voetplaat
   91,5 x 232,8 x 36 cmVoetplaat: 93,5 x 36 cm
   (GSTex Outdoor Banner 92 x 230 cm)
   VerlichtingOptioneel
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.