< Naar vorige pagina
GStex outdoor banner GStex outdoor banner GStex outdoor banner GStex-LIGHT-L-00 Beurswand recht Zippit-tas

GStex Outdoor Banner

Onze GStex Outdoor banner is uniek in zijn soort, deze banner is speciaal ontwikkeld voor buiten gebruik. Dit is een banner bestaande uit een buizenframe met daaroverheen een zippit doek gespannen en voor buiten gebruik. Dit is de eerste banner die je eenvoudig, snel en makkelijk buiten kunt gebruiken zonder dat deze omwaait of beschadigd. De GStex Outdoor banner is uniek doordat deze voorzien is van een verzwaarde voet, deze voet zorgt voor stabiliteit van de banner.

Wij adivseren de onze GStex outdoor banner voor evenementen, festivals en concerten. Deze banner kun je gebruiken als wegwijzer, informatiezuil en zelfs om reclame te maken voor een andere evenement of jouw product.

De outdoor banner bestaat uit een aluminium buizen frame dat eenvoudig in elkaar te klikken is waardoor je snel het frame op bouwt. Daarna span je het doek over het frame en klaar is je outdoor banner voor gebruik. Binnen 5 minuten heb je de volledige banner opgebouwd.

Je kunt het doek eenvoudig en makkelijk wassen in de wasmachine op 30 graden, hierdoor is deze outdoor banner duurzaam en makkelijk te hergebruiken. De GStex outdoor banner wordt geleverd in een luxe draagtas, inclusief folie, handschoenen en handleiding.

De doeken voor deze banner zijn ook los verkrijgbaar en is zowel enkel- als dubbelzijdig te bedrukken. Hierdoor kun je eenvoudig je banner voor meerdere toepassingen gebruiken. De outdoor banner heeft een levertijd van 8 werkdagen.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Voetplaat
91,5 x 232,8 x 36 cmVoetplaat: 93,5 x 36 cm
(GSTex Outdoor Banner 92 x 230 cm)
Verlichting Optioneel
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.