< Naar vorige pagina
Beurswand toren Beurswand toren GStex beurswand Tower Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand toren

Deze beurswand heeft de vorm van een toren en laat zich kenmerken als een banner in plaats van een beurswand. Deze beurswand of banner is uitermate geschikt voor productpresentaties, bedrijfspanden of in de showroom. De banner is compact, effectief en dubbelzijdig te gebruiken. Door de moderne vormgeving past deze beurswand of banner overal.

De voordelen van de beurswand toren:

  • Valt direct op door de hoogte van 4 meter
  • Ondanks de hoogte alsnog lichtgewicht in gebruik
  • Duurzaam te gebruiken
  • Doeken zijn ook los leverbaar om makkelijk te switchen

Benieuwd of deze beurswand in de vorm van een 4 meter hoge toren wat voor jouw beursstand is? Neem gerust contact op met onze specialisten zij voorzien je graag van persoonlijk advies.

Contact opnemen

Opvallen met de beurswand toren op de beurs

De toren is ruim 4 meter hoog en valt daardoor direct op, daarnaast heeft hij een breedte van 150 cm en een diepte van 50 cm. Dit noemen we met recht een toren!  De beurswand toren is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te gebruiken en maakt onderdeel uit van ons rits of zippit systeem. Het lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm wordt door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld waardoor het frame van de pilaar binnen 5 minuten staat. Zodra het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je door middel van een blinde rits. Het doek is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit licht elastisch textiel en daardoor snel een eenvoudig te spannen.

De beurswand toren wordt geleverd in een luxe canvas tas zodat je hem eenvoudig kunt opslaan of vervoeren. Wij leveren ook de doeken voor deze beurswand los leverbaar. Meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
150 x 410 x 50 cm16,56 kg
(GSTex Toren)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.