Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand 3D Moon GStex beurswand 3D Moon GStex beurswand 3D Moon Zippit-tas

   GStex Beurswand 3D Moon

   Het GStex frame 3D moon is een unieke beurswand, een echte eye catcher die ervoor zorgt dat u opvalt. U kunt deze beurswand voorzien van een doorlopende print aan alle zijden. Hierdoor is de 3D moon niet alleen te gebruiken als achterwand, maar ook opzichtzelf staand los in de ruimte te plaatsen . Deze beurswand is niet alleen een beurswand maar ook een roomdivider of presentatie tool in de showroom.

   Deze beursdisplay geeft uw stand, showroom of product presentatie een unieke uitstraling. Daarnaast zorgt het voor een aantrekkingsfactor en valt u presentatie extra op.

   De GStex systemen worden geleverd met een lichtgewicht buizenframe van 32 mm, een canvastas, handschoenen en een handleiding. De GStex beurswand specials zijn in no time opgebouwd. Binnen 5 minuten staat u presentatiewand en kunt u verder.

   U beurswand of presentatiewand uitbreiden? Wij hebben voor deze special bijpassende verlichting in ons assortiment. De beursstand kan desgewenst enkelzijdig of dubbelzijdig geprint worden en eventueel is het doek ook los verkrijgbaar mocht je het display willen hergebruiken. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Een offerte op maat nodig, vraag deze direct hier aan.


   Prijs: €499,00 excl. BTW
   Prijs: €599,00 excl. BTW
   Prijs: €365,40 excl. BTW
   Prijs: €437,40 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)
   250 x 220 x 40 cm
   (GSTex 3D Moon)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.