< Naar vorige pagina
GStex beurswand 3D Moon GStex beurswand 3D Moon GStex beurswand 3D Moon Zippit-tas

GStex Beurswand 3D Moon

Het GStex frame 3D moon is een unieke beurswand, een echte eye catcher die ervoor zorgt dat u opvalt. U kunt deze beurswand voorzien van een doorlopende print aan alle zijden. Hierdoor is de 3D moon niet alleen te gebruiken als achterwand, maar ook opzichtzelf staand los in de ruimte te plaatsen . Deze beurswand is niet alleen een beurswand maar ook een roomdivider of presentatie tool in de showroom.

Deze beursdisplay geeft uw stand, showroom of product presentatie een unieke uitstraling. Daarnaast zorgt het voor een aantrekkingsfactor en valt u presentatie extra op.

De GStex systemen worden geleverd met een lichtgewicht buizenframe van 32 mm, een canvastas, handschoenen en een handleiding. De GStex beurswand specials zijn in no time opgebouwd. Binnen 5 minuten staat u presentatiewand en kunt u verder.

U beurswand of presentatiewand uitbreiden? Wij hebben voor deze special bijpassende verlichting in ons assortiment. De beursstand kan desgewenst enkelzijdig of dubbelzijdig geprint worden en eventueel is het doek ook los verkrijgbaar mocht je het display willen hergebruiken. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Een offerte op maat nodig, vraag deze direct hier aan.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)
250 x 220 x 40 cm
(GSTex 3D Moon)
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.