Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand 3D rechthoekig A GStex beurswand 3D rechthoekig A GStex beurswand 3D rechthoekig A Zippit-tas

   GStex Beurswand 3D Rechthoekig A

   Een 3D beurswand is een ideale achterwand voor een beursstand maar ook ideaal als losstaand items in een ruimte. De GStex beurswand rechthoekig A is een rechthoekige 3D beurswand van 300 cm breed, 240 cm hoog en 40 cm diep. Deze beurswand is geschikt voor beurzen, evenementen, showrooms of als roomdivider.

   Deze unieke beurswand is zowel enkel als dubbelzijdig te gebruiken. De beurswand 3D rechthoek bestaat uit een buizenframe van 32 mm dat eenvoudig in elkaar geklikt wordt. Het buizenframe wordt daarna voorzien van een textielprint. Deze textielprint trek je eenvoudig over het frame en sluit je met een blinde rits. Dit unieke systeem wordt ook wel rits of zippit genoemd. Wij hebben gekozen voor dit systeem omdat het eenvoudig op te bouwen is in een relatief korte tijd, enkele minuten. Daarnaast is het duurzaam en herbruikbaar.

   Wij leveren naast de complete set ook de doeken los. Je kunt dus eenvoudig en snel je print wisselen. De beurswand 3D wordt geleverd in een mooie canvas draagtas. Meer weten over onze 3D beurswand rechthoek A, bekijk de specificaties of neem contact op.


   Prijs: €850,00 excl. BTW
   Prijs: €999,00 excl. BTW
   Prijs: €491,40 excl. BTW
   Prijs: €590,40 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   300 x 240 x 40 cm16,70 kg
   (GSTex 3D Rechthoekig A)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.