Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand Arch Gebogen GStex beurswand Arch Gebogen GStex beurswand Arch Gebogen Zippit-tas

   GStex Beurswand Arch Gebogen

   Onze GStex Beurswand Arch gebogen is eigenlijk geen beurswand maar een full colour bedrukte boog die ideaal is voor evenementen. Door de mogelijkheid om de boog naar eigen wens te bedrukken val je extra op en trek je meteen de aandacht. Niet alleen is de boog ideaal voor een evenement bij de entree om deelnemers te presenteren maar ook voor een buiten evenement om de route aan te geven.

   De beurswand Arch gebogen maar onderdeel uit van het zogenaamde zippit of rits systeem en is hierdoor eenvoudig en snel op te bouwen. Het buizenframe klik je eenvoudig in elkaar en daarna wordt het full colour doek over het frame gespannen en gesloten met een blinde rits. In 5 minuten staat je boog.

   De boog wordt geleverd in een luxe draagtas met daarin het frame, doek, handleiding en handschoenen. Hierdoor kun je meteen aan de slag om je boog op te bouwen.

   Je boog hergebruiken, dat kan, je kunt eenvoudig je doek wassen in de wasmachine of een nieuw design bestellen. Meer weten over onze bogen of een offerte op maat. Neem dan geheel vrijblijvend contact op.


   Prijs: €399,00 excl. BTW
   Prijs: €465,00 excl. BTW
   Prijs: €235,80 excl. BTW
   Prijs: €327,60 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   270 x 230 x 100 cm12,99 kg
   (GSTex Arch Gebogen)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.