< Naar vorige pagina
GStex beurswand Arch Gebogen GStex beurswand Arch Gebogen GStex beurswand Arch Gebogen Zippit-tas

GStex Beurswand Arch Gebogen

Onze GStex Beurswand Arch gebogen is eigenlijk geen beurswand maar een full colour bedrukte boog die ideaal is voor evenementen. Door de mogelijkheid om de boog naar eigen wens te bedrukken val je extra op en trek je meteen de aandacht. Niet alleen is de boog ideaal voor een evenement bij de entree om deelnemers te presenteren maar ook voor een buiten evenement om de route aan te geven.

De beurswand Arch gebogen maar onderdeel uit van het zogenaamde zippit of rits systeem en is hierdoor eenvoudig en snel op te bouwen. Het buizenframe klik je eenvoudig in elkaar en daarna wordt het full colour doek over het frame gespannen en gesloten met een blinde rits. In 5 minuten staat je boog.

De boog wordt geleverd in een luxe draagtas met daarin het frame, doek, handleiding en handschoenen. Hierdoor kun je meteen aan de slag om je boog op te bouwen.

Je boog hergebruiken, dat kan, je kunt eenvoudig je doek wassen in de wasmachine of een nieuw design bestellen. Meer weten over onze bogen of een offerte op maat. Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
270 x 230 x 100 cm12,99 kg
(GSTex Arch Gebogen)
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.