Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand Arch Rond GStex beurswand Arch Rond GStex beurswand Arch Rond Zippit-tas

   GStex Beurswand Arch Rond

   Opvallen met ronde en zachte vormen, dan is de GSrex beurswand arch rond iets voor jou. Deze boog met ronde en zachte vormen is een perfecte presentatie tool op evenementen, congressen en bij sportwedstrijden. De boog kan dubbelzijdig bedrukt worden en is multifunctioneel toepasbaar.

   De GStex beurswand arch rond is gemaakt van een buizenframe waarover een doek gespannen wordt. Doordat het doek afgesloten wordt met een blinde rits ontstaat een mooie strakke presentatie. De boog valt op door de vorm en door de gekozen reclame uiting.

   De GStex beurswand arch rond wordt geleverd in een luxe canvas tas met handleiding. Wil je de boog breed toepasbaar maken dan kun je meedere doeken bestellen en hem multifunctioneel inzetten. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een offerte of aanbod op maat.


   Prijs: €1.355,00 excl. BTW
   Prijs: €1.499,00 excl. BTW
   Prijs: €1.018,80 excl. BTW
   Prijs: €1.425,60 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   600 x 400 x 100 cm27,72 kg
   (GSTex Arch Rond)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.