< Naar vorige pagina
GStex beurswand Arch Rond GStex beurswand Arch Rond GStex beurswand Arch Rond Zippit-tas

GStex Beurswand Arch Rond

Opvallen met ronde en zachte vormen, dan is de GSrex beurswand arch rond iets voor jou. Deze boog met ronde en zachte vormen is een perfecte presentatie tool op evenementen, congressen en bij sportwedstrijden. De boog kan dubbelzijdig bedrukt worden en is multifunctioneel toepasbaar.

De GStex beurswand arch rond is gemaakt van een buizenframe waarover een doek gespannen wordt. Doordat het doek afgesloten wordt met een blinde rits ontstaat een mooie strakke presentatie. De boog valt op door de vorm en door de gekozen reclame uiting.

De GStex beurswand arch rond wordt geleverd in een luxe canvas tas met handleiding. Wil je de boog breed toepasbaar maken dan kun je meedere doeken bestellen en hem multifunctioneel inzetten. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een offerte of aanbod op maat.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
600 x 400 x 100 cm27,72 kg
(GSTex Arch Rond)
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.