Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand Pilaar A GStex beurswand Pilaar A GStex beurswand Pilaar A Zippit-tas

   GStex Beurswand Pilaar A

   De beurswand pilaar A is een full colour bedrukte pilaar van 50 cm breed en 200 cm hoog. Deze 3D pilaar kun je full colour bedrukken aan alle zijden. Hierdoor is deze pilaar multifunctioneel inzetbaar. Je kunt het zo gek niet bedenken en deze pilaar kun je ervoor gebruiken. Denk aan de bewegwijzering op een evenement, reclame in de showroom of extra eyecatcher op uw beursstand.

   Door de unieke 3D vormgeving is deze pilaar los in de ruimte te plaatsen en aan alle zijden te bedrukken. De pilaar bestaat uit een buizenframe van 32 mm dat eenvoudig in elkaar geklikt kan worden. Zodra het frame staat kun je eenvoudig het doek over het frame spannen en klaar is de pilaar voor gebruik.

   De pilaar wordt geleverd in een luxe canvas draagtas met handleiding. De pilaar is duurzaam doordat het doek ook los te bestellen is. Daarnaast is het doek ook eenvoudig te wassen in de wasmachine op 30 graden. De pilaar kun je combineren met onze klassieke beurswanden of onze balies. Meer weten neem dan contact met ons op.


   Prijs: €399,00 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Prijs: €223,20 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   50 x 200 x 70 cm8,90 kg
   (GSTex Pilaar A)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.