< Naar vorige pagina
GStex beurswand Pilaar A GStex beurswand Pilaar A GStex beurswand Pilaar A Zippit-tas

GStex Beurswand Pilaar A

De beurswand pilaar A is een full colour bedrukte pilaar van 50 cm breed en 200 cm hoog. Deze 3D pilaar kun je full colour bedrukken aan alle zijden. Hierdoor is deze pilaar multifunctioneel inzetbaar. Je kunt het zo gek niet bedenken en deze pilaar kun je ervoor gebruiken. Denk aan de bewegwijzering op een evenement, reclame in de showroom of extra eyecatcher op uw beursstand.

Door de unieke 3D vormgeving is deze pilaar los in de ruimte te plaatsen en aan alle zijden te bedrukken. De pilaar bestaat uit een buizenframe van 32 mm dat eenvoudig in elkaar geklikt kan worden. Zodra het frame staat kun je eenvoudig het doek over het frame spannen en klaar is de pilaar voor gebruik.

De pilaar wordt geleverd in een luxe canvas draagtas met handleiding. De pilaar is duurzaam doordat het doek ook los te bestellen is. Daarnaast is het doek ook eenvoudig te wassen in de wasmachine op 30 graden. De pilaar kun je combineren met onze klassieke beurswanden of onze balies. Meer weten neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
50 x 200 x 70 cm8,90 kg
(GSTex Pilaar A)
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.