Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand pilaar B GStex beurswand pilaar B GStex beurswand pilaar B Zippit-tas

   GStex Beurswand Pilaar B

   Deze 3D pilaar is het grote broertje van de pilaar A. Deze pilaar is zelf 80 cm breed en 300 cm hoog. Deze eyecatcher valt nog meer op dan zijn kleine broertje maar is net zo multifunctioneel in gebruik.

   Deze pilaar zie je veel op beurzen en congressen als route aanduiding of bij productpresentaties en openingen. De pilaar valt op, is van afstand zichtbaar en brengt net even dat extraatje.

   De pilaar is onderdeel van ons zippit of rits systeem. Het lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm wordt door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld waardoor het frame van de pilaar binnen 5 minuten staat. Zodra het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je door middel van een blinde rits. Het doek is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit licht elastisch textiel en daardoor snel een eenvoudig te spannen. Naast de complete set is het doek ook los verkrijgbaar waardoor onze pilaar ideaal is voor wisselende uitingen en evenementen.

   Meer informatie nodig neem dan gerust contact op voor een advies op maat.


   Prijs: €725,00 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Prijs: €410,40 excl. BTW
   Prijs: excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   80 x 300 x 80 cm14,20 kg
   (GSTex Pilaar B)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.