Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand Snake A GStex beurswand Snake A GStex beurswand Snake A Zippit-tas

   GStex Beurswand Snake A

   Deze GStex beurswand Snake A is meer een banner dan een beurswand. Kenmerkend voor deze textielbanner is dat hij onderin een unieke vormgeving heeft waardoor het lijkt alsof hij op een voet staat. De beurswand is leverbaar in het volgende formaat 91,5 cm breed, 228 cm hoog en 66 cm diep.

   De beurswand snake A is een eye catcher op je stand, in de showroom of op een evenement. Door de moderne en unieke vorm presenteer je je aanbieding of informatie op een net iets andere manier en val je op.

   Deze banner maakt deel uit van de snake serie uit onze GStex productlijn. Onze GStex producten zijn onderdeel van het zogenoemde zippit of rits systeem. Deze producten bestaan uit een buizenframe met een doek. Het voordeel van deze banners is dat ze herbruikbaar zijn en de doeken uitwasbaar zijn.

   De GStex beurswand Snake is perfect te combineren met onze GStex beurswanden en balies. Ook voor deze banner hebben we bijpassende verlichting. Bekijk hier de overige beurswanden, balies en verlichting.

   Een offerte op maat, stuur ons dan direct je aanvraag.


   Prijs: €205,00 excl. BTW
   Prijs: €335,00 excl. BTW
   Prijs: €142,20 excl. BTW
   Prijs: €171,00 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   91,5 x 228 x 66 cm6,10 kg
   (GSTex Snake A)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.