Stel een vraag

Bel me terug
< Naar vorige pagina
GStex beurswand Snake A GStex beurswand Snake A GStex beurswand Snake A Zippit-tas

GStex Beurswand Snake A

De herbruikbare banners van het GSTex systeem met een unieke uitstraling, dat is de snake lijn, unieke vormgeving maakt deze banner tot een echte eye catcher. De beurswand snake A is zowel enkel- als dubbelzijdig te bedrukken.

De GStex systemen worden geleverd met een lichtgewicht buizenframe van 32 mm, een luxe koffer met wieltje, handschoenen en een handleiding. De GStex beurswand specials staan in no time.

Wij hebben voor deze specials halogeen en led verlichting in ons assortiment. De beursstand kan desgewenst enkelzijdig of dubbelzijdig geprint worden. Eventueel is het doek ook los verkrijgbaar mocht je het display willen hergebruiken.

Offerte aanvragen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
91,5 x 228 x 66 cm6,10 kg
(GSTex Snake A)
Inclusief Tas
Garantie Wij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.