Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand Snake B GStex beurswand Snake B GStex beurswand Snake B Zippit-tas

   GStex Beurswand Snake B

   De GStex beurswand Snake B is een opvallend moderne textielbanner. De snake B banner heeft een gegeolfde vorm en bestaat uit een buizenframe en een textieldoek. De GStex beurswand Snake B is een strakke en tijdloze banner die past op elke beursstand, in elke showroom en is geschikt voor dagelijks en wekelijks gebruik. Hierdoor kun je hem optimaal benutten en voor veel verschillende doeleinden inzetten. De GStex beurswand snake B heeft een formaat van 91,5 cm breed, 228 cm hoog en een diepte van 70,6 cm.

   Deze banner maakt deel uit van de snake serie uit onze GStex productlijn. Onze GStex producten zijn onderdeel van het zogenoemde zippit of rits systeem. Deze producten bestaan uit een buizenframe met een doek. Het voordeel van deze banners is dat deze banners licht van gewicht zijn, makkelijk en snel op te zetten en eenvoudig op te bergen in de bijgeleverde canvast tas. Deze textielbanner kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt worden.

   Daarnaast zijn de prints los te bestellen waardoor het systeem duurzaam en herbruikbaar is. De doeken zijn eveneens wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

   Meer weten over de snake banner(s), neem dan contact met ons op.


   Prijs: €335,00 excl. BTW
   Prijs: €365,00 excl. BTW
   Prijs: €163,80 excl. BTW
   Prijs: €194,40 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   91,5 x 228 x 70,6 cm6,70 kg
   (GSTex Snake B)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.