Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand Snake D GStex beurswand Snake D Zippit-tas

   GStex Beurswand Snake D

   Deze gecurve beurswand uit de GStex Snake collectie trekt meteen aandacht trekt waardoor je boodschap helder en duidelijk over komt.; De GStex beurswand Snake D is 91,5cm breed, 228 cm hoog en slechts 48 cm diep ondanks zijn unieke vorm. Ideaal om te plaatsen in kleine hoekjes of in een ruimte met beperkte mogelijkheden.

   Deze banner is gemaakt van een lichtgewicht buizenframe met daarover een gespannen doek. Het doek is licht elastisch en daardoor makkelijk en snel te spannen. Binnen enkele minuten staat u banner en bent u klaar.

   Onze GStex beurswanden kunnen zowel enkel als dubbelzijdig bedrukt worden. De textielbanners worden geleverd in een luxe tas zodat transport eenvoudig is evenals het opbergen van de banner.

   Daarnaast zijn de prints los te bestellen waardoor het systeem duurzaam en herbruikbaar is. De doeken zijn eveneens wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Vraag nu een offerte op maat aan.


   Prijs: €315,00 excl. BTW
   Prijs: €349,00 excl. BTW
   Prijs: €113,40 excl. BTW
   Prijs: €135,00 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   91,5 x 228 x 48 cm6,75 kg
   (GSTex Snake D)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.