< Naar vorige pagina
GStex beurswand Snake D GStex beurswand Snake D Zippit-tas

GStex Beurswand Snake D

Deze gecurve beurswand uit de GStex Snake collectie trekt meteen aandacht trekt waardoor je boodschap helder en duidelijk over komt.; De GStex beurswand Snake D is 91,5cm breed, 228 cm hoog en slechts 48 cm diep ondanks zijn unieke vorm. Ideaal om te plaatsen in kleine hoekjes of in een ruimte met beperkte mogelijkheden.

Deze banner is gemaakt van een lichtgewicht buizenframe met daarover een gespannen doek. Het doek is licht elastisch en daardoor makkelijk en snel te spannen. Binnen enkele minuten staat u banner en bent u klaar.

Onze GStex beurswanden kunnen zowel enkel als dubbelzijdig bedrukt worden. De textielbanners worden geleverd in een luxe tas zodat transport eenvoudig is evenals het opbergen van de banner.

Daarnaast zijn de prints los te bestellen waardoor het systeem duurzaam en herbruikbaar is. De doeken zijn eveneens wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Vraag nu een offerte op maat aan.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
91,5 x 228 x 48 cm6,75 kg
(GSTex Snake D)
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.