< Naar vorige pagina
GStex beurswand Special A GStex beurswand Special A GStex beurswand Special A GStex beurswand Special A GStex beurswand Special A Zippit-tas

GStex Beurswand Special A

Deze beurswand special met zijn unieke vorm is ideaal als achterwand op een beurs of in een open ruimte. Door de half ronde vorm creëert deze beurswand een intieme en prettige setting. De beurswand is leverbaar in verschillende formaten zodat deze breed toepasbaar is en past op elke beursstand of in de showroom.

Het lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm wordt door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld waardoor het frame van de beurswand binnen 5 minuten staat. Zodra het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je door middel van een blinde rits. Het doek is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit licht elastisch textiel en daardoor snel een eenvoudig te spannen. Naast de complete set is het doek ook los verkrijgbaar waardoor onze beurswand special ideaal is voor wisselende uitingen en evenementen.

Daarnaast worden alle beurswanden geleverd in een luxe draagtas waarin je zowel de beurswand kunt opbergen als eenvoudig kunt vervoeren. De doeken zijn wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Je beurswand kun je uitbreiden met bijvoorbeeld onze beursbalies van hetzelfde systeem en bijpassende verlichting. Meer informatie nodig neem dan gerust contact op voor een advies op maat.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
300 x 228/138 x 250 cm (GSTex Ribbon A)17,30 kg
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.