Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand Special B GStex beurswand Special B GStex beurswand Special B GStex beurswand Special B GStex beurswand Special B Zippit-tas

   GStex Beurswand Special B

   Opzoek naar een speciale beurswand, dan is deze ronde beurswand special B van GStex een perfecte uitkomt. Deze beurswand special heeft een unieke vorm is geschikt als achterwand op een beurs of in een open ruimte voor een breed scala aan toepassingen. Door de ronde vorm zorgt het voor een zachte uitstraling. De beurswand is leverbaar in verschillende formaten zodat deze breed toepasbaar is en past op elke beursstand of in de showroom.

   Deze beurswand wordt geleverd in een luxe draagtas waarin je zowel de beurswand kunt opbergen als eenvoudig kunt vervoeren. De textiel doeken zijn lichtgewicht, elastisch, kleur echt en wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

   Je kunt de GStex beurswand special B uitbreiden met bijvoorbeeld onze beursbalies van hetzelfde systeem en bijpassende verlichting. Zo maak je de presentatie af.

   De beurswandspecials B bestaat uit een lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm dat door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld wordt. Hierdoor is de opbouwtijd van het frame slechts enkele minuten. Zodra het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je door middel van een blinde rits. Het doek is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit licht elastisch textiel en daardoor snel een eenvoudig te spannen. Naast de complete set is het doek ook los verkrijgbaar waardoor onze beurswand special ideaal is voor wisselende uitingen en evenementen. Meer info, neem dan contact met ons op.


   Prijs: €799,00 excl. BTW
   Prijs: €949,00 excl. BTW
   Prijs: €462,60 excl. BTW
   Prijs: €554,40 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   298 x 228 x 149 cm13,20 kg
   (GSTex Ribbon B)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.