Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand special C GStex beurswand special C GStex beurswand special C GStex beurswand special C GStex beurswand special C Zippit-tas

   GStex Beurswand Special C

   GStex Beurswand Special C is een beurswand in de vorm van een vlag, met een hoge en een lagere zijkant. Door de speelse en moderne vorm is deze beurswand uniek en valt direct op. Ideaal voor een ruimte zonder achterwanden om toch een achterwand te realiseren. Deze beurswand special kan zowel als achterwand of losstaand object te gebruiken. Deze GStex beurswand special C is verkrijgbaar in verschillende formaten.

   De GStex beurswand special C bestaat uit een lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm en een textiel doek dat over dit frame gespannen wordt. De buizen worden door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld waardoor het frame van de beurswand binnen 5 minuten staat. Wanneer het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je met een rits tot een strakke presentatie.

   De beurswand special C wordt geleverd in een luxe draagtas waarin je zowel de beurswand kunt opbergen als bijbehorende accessoires. De draagtas is ook ideaal voor het vervoer. De doeken zijn wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

   Je presentatie uitbreiden, dat kan met bijvoorbeeld onze beursbalies, banners en andere specials van hetzelfde systeem en bijpassende verlichting. Vraag nu een offerte aan en binnen no time heb jij een unieke beurswand in huis.


   Prijs: €799,00 excl. BTW
   Prijs: €949,00 excl. BTW
   Prijs: €453,60 excl. BTW
   Prijs: €543,60 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   300 x 228/183 x 150 cm13,85 kg
   (GSTex Ribbon C)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.