< Naar vorige pagina
GStex beurswand special C GStex beurswand special C GStex beurswand special C GStex beurswand special C GStex beurswand special C Zippit-tas

GStex Beurswand Special C

GStex Beurswand Special C is een beurswand in de vorm van een vlag, met een hoge en een lagere zijkant. Door de speelse en moderne vorm is deze beurswand uniek en valt direct op. Ideaal voor een ruimte zonder achterwanden om toch een achterwand te realiseren. Deze beurswand special kan zowel als achterwand of losstaand object te gebruiken. Deze GStex beurswand special C is verkrijgbaar in verschillende formaten.

De GStex beurswand special C bestaat uit een lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm en een textiel doek dat over dit frame gespannen wordt. De buizen worden door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld waardoor het frame van de beurswand binnen 5 minuten staat. Wanneer het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je met een rits tot een strakke presentatie.

De beurswand special C wordt geleverd in een luxe draagtas waarin je zowel de beurswand kunt opbergen als bijbehorende accessoires. De draagtas is ook ideaal voor het vervoer. De doeken zijn wasbaar in de wasmachine op 30 graden.

Je presentatie uitbreiden, dat kan met bijvoorbeeld onze beursbalies, banners en andere specials van hetzelfde systeem en bijpassende verlichting. Vraag nu een offerte aan en binnen no time heb jij een unieke beurswand in huis.

Contact opnemen
InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
300 x 228/183 x 150 cm13,85 kg
(GSTex Ribbon C)
Inclusief Tas

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.