< Naar vorige pagina
Beurswand golvend D Beurswand golvend D GStex beurswand Special D GStex beurswand Special D GStex beurswand Special D Verlichting textiel banner deluxe

Beurswand golvend D

Een mooie gegolfde wand om jouw boodschap over te brengen, dan is onze beurswand special D met zijn unieke golf vorm perfect voor jou. Deze is ideaal als achterwand op een beurs of in een open ruimte. De golf zorgt voor een moderne uitstraling en unieke reclame uiting De beurswand is leverbaar in verschillende formaten zodat deze breed toepasbaar is en past op elke beursstand of in de showroom.

De voordelen van onze 3D beurswand golvend:

  • Een echte eye-catcher in de beursstand
  • Snel opgebouwd
  • Lichtgewicht frame
  • Duurzaam in gebruik
  • Doeken zijn ook los te bestellen voor het frame

Benieuwd of een beurswand in 3D iets voor je is? Vraag gerust een offerte aan en onze specialisten denken graag met je mee!

Contact opnemen

Een golvende beurswand

Het lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm wordt door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld waardoor het frame van de beurswand binnen 5 minuten staat. Zodra het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je door middel van een blinde rits. Het doek is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit licht elastisch textiel en daardoor snel een eenvoudig te spannen. Naast de complete set is het doek ook los verkrijgbaar waardoor onze beurswand special ideaal is voor wisselende uitingen en evenementen.

Daarnaast worden alle beurswanden geleverd in een luxe draagtas waarin je zowel de beurswand kunt opbergen als eenvoudig kunt vervoeren. De doeken zijn wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Je beurswand kun je uitbreiden met bijvoorbeeld onze beursbalies van hetzelfde systeem of een bijpassende LED verlichting. Vraag nu meer informatie aan.

InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
600 x 228 x 300 cm19,25 kg
(GSTex Ribbon D)
Inclusief Tas

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.