Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand Special D GStex beurswand Special D GStex beurswand Special D GStex beurswand Special D GStex beurswand Special D Zippit-tas

   GStex Beurswand Special D

   Een mooie gegolfde wand om jouw boodschap over te brengen, dan is onze beurswand special D met zijn unieke golf vorm perfect voor jou. Deze is ideaal als achterwand op een beurs of in een open ruimte. De golf zorgt voor een moderne uitstraling en unieke reclame uiting De beurswand is leverbaar in verschillende formaten zodat deze breed toepasbaar is en past op elke beursstand of in de showroom.

   Het lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm wordt door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld waardoor het frame van de beurswand binnen 5 minuten staat. Zodra het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je door middel van een blinde rits. Het doek is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit licht elastisch textiel en daardoor snel een eenvoudig te spannen. Naast de complete set is het doek ook los verkrijgbaar waardoor onze beurswand special ideaal is voor wisselende uitingen en evenementen.

   Daarnaast worden alle beurswanden geleverd in een luxe draagtas waarin je zowel de beurswand kunt opbergen als eenvoudig kunt vervoeren. De doeken zijn wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Je beurswand kun je uitbreiden met bijvoorbeeld onze beursbalies van hetzelfde systeem of een bijpassende LED verlichting. Vraag nu meer informatie aan.


   Prijs: €1.249,00 excl. BTW
   Prijs: €1.499,00 excl. BTW
   Prijs: €898,20 excl. BTW
   Prijs: €1.076,40 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   600 x 228 x 300 cm19,25 kg
   (GSTex Ribbon D)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.