Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   GStex beurswand Tower GStex beurswand Tower GStex beurswand Tower Zippit-tas

   GStex Beurswand Tower

   De GStex beurswand tower laat zich kenmerken als een banner in plaats van een beurswand. Deze beurswand of banner is uitermate geschikt voor productpresentaties, bedrijfspanden of in de showroom. De banner is compact, effectief en dubbelzijdig te gebruiken. Door de moderne vormgeving past deze beurswand of banner overal.

   De tower is ruim 4 meter hoog en valt daardoor direct op, daarnaast heeft hij een breedte van 150 cm en een diepte van 50 cm. Hierdoor doet hij de naam toren ook eer aan. De gstex beurswand tower is zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te gebruiken en maakt onderdeel uit van ons rits of zippit systeem. Het lichtgewicht aluminium buizenframe met een diameter van 32 mm wordt door middel van een zogenoemd kliksysteem aan elkaar gekoppeld waardoor het frame van de pilaar binnen 5 minuten staat. Zodra het frame staat span je het doek er over heen. Deze sluit je door middel van een blinde rits. Het doek is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit licht elastisch textiel en daardoor snel een eenvoudig te spannen.

   De beurswand tower wordt geleverd in een luxe canvas tas zodat je hem eenvoudig kunt opslaan of vervoeren. Wij leveren ook de doeken voor deze beurswand los leverbaar. Meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


   Prijs: €735,00 excl. BTW
   Prijs: €855,00 excl. BTW
   Prijs: €309,60 excl. BTW
   Prijs: €430,20 excl. BTW
   Contact opnemen
   InformatieFormaat (bxhxd)Bruto gewicht
   150 x 410 x 50 cm16,56 kg
   (GSTex Toren)
   InclusiefTas
   GarantieWij geven standaard 1 jaar fabrieksgarantie op de hardware van onze GSTex systemen en 1 maand op het printwerk/doeken. Wanneer de hardware of printwerk in gebreke wordt geleverd valt dit onder de garantie. Indien de hardware beschadigd is door gebruik of foutief gebruik valt dit niet onder de garantie.

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.