Stel een vraag

Bel me terug








   < Naar vorige pagina

   Budget plexiglas afscheiding scherm hangend

   Eenvoudig maar functioneel dat is ons budget afscheiding scherm. Wij adviseren dit onder meer voor winkeliers bij kassa’s en om tussen de kassa’s op te hangen zodat je een sluis realiseert voor je klanten in de rij. Hiermee realiseer je met beperkte ruimte toch een natuurlijke afscheiding tussen klanten onderling en medewerkers. Natuurlijk is dit scherm ook perfect voor balies, toonbanken en overal waar mensen een afscheiding zouden verwachten.

   Dit budget scherm wordt geleverd met 4 meter staalkabel zodat je het meteen kunt ophangen. De rand is voorzien van 2 ophangoogjes. Het dunne plexiglas is makkelijk schoon te houden met een doekje en ontsmettingsmiddel.

   Neem nu contact op en maak de 1,5 meter samenleving onderdeel van jouw omgeving. Grotere aantallen of een offerte op maat bel ons direct op 026 707 41 61.

   Prijs vanaf 32,50 excl. btw en verzending

   Bestel product
   Landscape en portret in 60x80 cm en 70x100 cm
   Leverbaar in 4 modellen
   Levertijd 48 uur
   Incl ophangoogjes en staaldraad
   1 mm dik plexiglas

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.