Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina

   Plexiglas spatscherm staand met houten voet

   Onze plexiglas spat of afscheidingsschermen op voet zijn zo ontworpen en gemaakt dat ze passen in elke omgeving en op elke balie. De schermen zijn gemaakt van 3,5 mm dik plexiglas dat eenvoudig en makkelijk schoon te houden is. De voet is gemaakt van stevig eikenhout. Deze voet zorgt ervoor dat het scherm stevig staat. De voet is voorzien van 4 verstevigingsblokken, deze kunnen desgewenst vastgeschroefd worden op de ondergrond. Door deze moderne en strakke afscheiding beschermd je jouw medewerkers, bezoekers en klanten tegen ongewenste bacteriën en virussen.

   Het scherm is leverbaar in 3 formaten en leverbaar binnen 48 uur. Neem nu contact op en maak de 1,5 meter samenleving onderdeel van jouw omgeving. Grotere aantallen of een offerte op maat bel ons direct op 026 707 41 61.

   Prijs vanaf 62,95 excl. btw en verzending

   Bestel product
   Leverbaar in 4 formaten: 60x80 cm in landscape en portet en 80x80 cm en 80x100 cm
   Levertijd 48 uur
   Eikenhouten voet
   3,5 mm dik plexiglas
   4 verstevigingsblokken
   Vast te schroeven op balie of toonbank

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.