Stel een vraag

Bel me terug
< Naar vorige pagina
Magnetische fotowanden Magnetische fotowanden

Magnetisch

Een magnetische fotowand is wederom een optie die veel gebruikt wordt als er regelmatig wisselingen plaats vinden in de uiting op de muur. Hierbij wordt gewerkt met een magnetische basis die aangebracht wordt op de muur, let op dit dient wel een gladde ondergrond te zijn. De poster wordt geprint op ijzerhoudende folie en aangebracht op de muur.

Het voordeel van dit systeem is dat het snel en eenvoudig te monteren en te wisselen is. In vergelijking met het textiel wandframe uit onze GSTex lijn is dat je hier vlak op de muur zit en niet te maken hebt met een frame. Hierdoor krijg je een andere uitstraling. Net als bij het wandframe kun je de prints hergebruiken. Hierdoor is een magnetische fotowand goed te gebruiken in bijvoorbeeld showrooms of winkels.

Offerte aanvragen

Extra informatie op aanvraag

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.