Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Magnetische fotowanden Magnetische fotowanden

   Magnetisch

   Het woord magnetisch geeft eindelijk het voordeel van deze fotowanden al aan. Een magnetische fotowand is voorzien van een magnetisch veld waardoor je een foto strak op de muur kunt plaatsen. De magnetische fotowand is dan slechts een poster op de muur. Je kunt eenvoudig en snel zelf de print wisselen en aanpassen. Wij adviseren een magnetische fotowand wanneer er regelmatig een wisseling plaats vind. Dit omdat de fotoprint eenvoudig is te wisselen en ook herbruikbaar is.

   Hoe werkt een magnetische fotowand? Dat is heel eenvoudig uit te leggen. De ondergrond, een gladde ondergrond wordt voorzien van een magnetische basis. Deze wordt rechtstreeks op de muur aangebracht. Omdat deze rechtstreeks op de muur wordt aangebracht is het van belang dat de muur glad is, anders zie je straks de oneffenheden in je print terug. De foto wordt daarna op een speciale ijzerhoudende folie geprint die ervoor zorgt dat de poster of foto op het magnetische veld blijft zitten. Montage van deze foto is eenvoudig zelf te doen en hierdoor is het wisselen van de fotoprint een fluitje van een cent.

   Het voordeel van dit systeem is dat het snel en eenvoudig te monteren en te wisselen is en toch vlak en strak op de muur zit. Een magnetische fotowand in vergelijking met het textiel wandframe uit onze GSTex lijn is dat bij een magnetische fotowand je geen rand hebt omdat er geen frame omheen zit. Dit zorgt voor een andere uitstraling. De print is in plaats van op doek op folie gedaan waardoor hij ook een andere uitstraling heeft. Ons inziens is het vooral een kwestie van smaak. Door de keuze voor een magnetische fotowand krijg je een andere uitstraling. Net als bij het wandframe kun je de prints hergebruiken. En zelf wisselen. Hierdoor is een magnetische fotowand goed te gebruiken in bijvoorbeeld showrooms of winkels.

   Offerte aanvragen

   Extra informatie op aanvraag

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.