Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Gevelborden Gevelborden

   Gevelborden

   Je gevel is je paradeplaatje van je bedrijf, daar wil je een mooie, nette en bij de gevelpassende reclame uiting op hebben. Maar ook wil je opvallen en zorgen dat de eerste indruk bij bezoekers, passanten en klanten perfect is. Hoe realiseer je dit alles? Met een gevelbord van Gelre Sign.

   Gevelborden zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, vormen en maten. Daarom is een gevelbord altijd maatwerk. Wij ontwerpen graag je gevelbord. Dit doen wij door je huisstijl door te trekken op je gevelreclame. Wij ontwerpen het bord en wij visualiseren het bord op de gevel. Zodat e een zo echt mogelijk plaatje te geven. Hierdoor kun je het ontwerp kiezen dat het beste bij jouw en jouw bedrijf past.

   Onze gevelborden worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit plaatmaterialen. Wij geven de voorkeur aan sandwichpanelen, dit zijn borden die lichtgewicht zijn en hun vorm behouden bij temperatuurverschillen. Daarnaast zijn deze borden eenvoudig in de gewenste vorm te frezen.

   Een andere naam die je veel hoort is Dibond, dit is een merknaam van sandwichpanelen. Afhankelijk van de toepassing kiezen wij de beste oplossing voor jouw toepassing.

   Wij beletteren de borden na goedkeuring met het door jouw gekozen ontwerp. Dit gebeurt met full colour prints. Dit alles doen wij in eigen huis. Nadat het bord geproduceerd is kan het gemonteerd worden. Onze professionele montage service kan dit voor je doen, maar doe je het liever zelf dan is dat geen probleem.

   Zoals je ziet helpen wij je van begin tot eind. Wij ontwerpen, produceren en monteren desgewenst je gevelbord. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

   Offerte aanvragen

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.