Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina

   Geveldoeken

   Wil jij opvallen met wisselende reclame uitingen op je gevel dan geveldoeken of spandoeken een prima oplossing voor jouw. Geveldoeken zijn full colour spandoeken die vaak in een buizenframe gespannen worden met speciale elastieken om zo te zorgen dat jij opvalt.

   Waarom zou je voor een geveldoek of steigerbuis banner kiezen? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Geveldoeken of spandoeken zijn ideaal als je regelmatig je boodschap wilt wisselen. Dit omdat spandoeken relatief eenvoudig zijn aan te brengen en vaak een gunstige prijs hebben. Maar dit is niet de enige reden, spandoeken in een buizenframe zorgen voor eens stoere uitstraling. Je bepaald zelf het gewenst formaat. Maar daarnaast kun je ook nog de diameter van je steigerbuizen en het materiaal. Je kunt dus helemaal je eigen uitstraling bepalen.

   Doordat het frame van steigerbuizen gemaakt wordt hoeft dit slechts eenmalige gemonteerd te worden op de gevel en daarna kun je eenvoudig zo vaak als je wilt er een nieuw doek inspannen. De kosten voor je wisselende reclame uiting blijven hierdoor beperkt.

   Onze buiten spandoeken worden gemaakt van verschillende materialen afhankelijk van de toepassing en de gewenste levensduur kiezen wij de beste oplossing. Zo maken wij onder meer gebruik van bysonil, mesh en pvc doeken.

   Onze ervaren montage service kan je buizenframe met geveldoek monteren. Wil je dit liever zelf doen dan voorzien wij je graag van advies. Mocht je alleen een doek gewisseld willen hebben, dan behoord dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wil je weten welke oplossing het beste past bij jou wensen, neem dan nu contact op voor vrijblijvend advies en een offerte.

   Offerte aanvragen

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.