Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Raamfolies

   Een mooie gevel met veel ramen kan ideaal zijn, maar waarom zou je niet optimaal gebruik maken van deze ramen en een unieke blikvanger realiseren. Met behulp van verschillende raamfolies kunnen wij je glazen pui omtoveren naar een blikvanger. Wij werken met hoogwaardige kwaliteit folies en kunnen desgewenst je ramen full colour beplakken met jouw eigen ontwerp, logo of foto.

   Natuurlijk zijn raamfolies ook te gebruiken voor andere toepassingen van raambelettering zoals het beperken van inkijk of het reduceren van zonlicht. Wij zijn specialist op het gebied van raambelettering en leveren zowel functionele als decoratieve raambelettering. Wanneer je gaat voor een decoratieve raambelettering, desgewenst in combinatie met functioneel zal ons ontwerpteam jouw wensen vertalen in een ontwerp.

   De verschillende raamfolies waarmee wij werken zijn edged glass of melkglas folie, hiermee beperk je de inkijk en kun je eventueel communiceren door middel van je logo. Daarnaast hebben we zonwerende folie en one way vision folie, deze zijn functioneel in gebruik. Zoals je leest zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

   Ramen zijn niet weg te denken uit moderne kantoor en bedrijfsgebouwen. Een mooie gevel met veel ramen is een mooie en ideale blikvanger, maar waarom zou je niet optimaal gebruik maken van deze ramen en een unieke blikvanger realiseren. Kan dat, natuurlijk kan dat. Wij hebben verschillende opties om met behulp van raamfolies een glazen pui om te toveren naar een blikvanger. Raamfolies zijn er in decoratieve en functionele folies. Dit zorgt ervoor dat wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige kwaliteit folies hebben waarmee wij jouw wensen kunnen vertalen naar een decoratief, functioneel of een gecombineerd ontwerp.

   Decoratieve raamfolies worden veelal gebruikt om een raam uitstraling te geven en een glazen wand, pui of een raam aan te kleden. Dit kan met een logo, tekst, ontwerp en full colour foto. Hierdoor realiseer je met behulp van folie een unieke belevenis op jouw glaswand.

   Natuurlijk zijn raamfolies niet alleen decoratief, maar ook functioneel te gebruiken voor bijvoorbeeld het beperken van inkijk, het reduceren van zonlicht, het vergroten van de veiligheid en weren van uv licht. Hiervoor hebben wij functionele raamfolies.  Samen met onze partners hebben wij ons gespecialiseerd in zowel functionele als decoratieve raambelettering. Wij vertalen graag jou wensen naar een ontwerp dat zowel functioneel als decoratief is.

   Wij werken onder meer met raamfolies zoals edged glass of melkglas folie, hiermee beperk je de inkijk en kun je eventueel communiceren door middel van je logo. Daarnaast hebben we zonwerende folie en one way vision folie, deze zijn functioneel in gebruik. Maar ook hebben wij veiligheidsfolie, uw werende folie en een breed assortiment gekleurde decoratieve folie. Als laaste hebben wij in huis de mogelijkheid om full colour folie te printen om zo een glaswand te voorzien van een foto naar keuze.

    Zoals je leest zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies en offerte op maat.

   De verschillende raamfolies waarmee wij werken zijn edged glass of melkglas folie, hiermee beperk je de inkijk en kun je eventueel communiceren door middel van je logo. Daarnaast hebben we zonwerende folie en one way vision folie, deze zijn functioneel in gebruik.

   Zoals je leest zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.