Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Full colour glaswand

   Full colour glaswand

   Tegenwoordig zijn in veel kantoren de scheidingswanden of de wanden van vergaderruimtes gemaakt van glas, op zich natuurlijk erg mooi en licht, maar ook veel inkijk en weinig pricacy. Je kunt dit oplossen met functionele raamfolie in een strak en modern design zoals een anti inkijk band of een etchglas baan. Maar er zijn meer mogelijkheden, namelijk de full colour fotowand op glas. Dit maakt van de glaswand een unieke eye catcher zonder verlies van licht maar met vergroting van de privacy. Wij kunnen voor elke glaswand een passende oplossing bieden. Zo kun je gebruik maken van je eigen foto of beeldbank maar ook kiezen voor een unieke sfeer en gebruik maken van een zogenaamde stock foto. De foto word aangepast aan het formaat van de glaswand en geprint op een speciale folie. De folie wordt daarna professioneel aangebracht door onze ervaren monteurs.

   Door te kiezen voor een full colour fotowand op glas realiseer je een blikvanger en creëer je meer privacy, rust en toch ook sfeer in je kantoor omgeving. Full colour glaswanden maken van je glaswand een mooie blikvanger met een unieke uitstraling. Denk hierbij aan een reclame foto van je product op de glaswand in de koffiecorner of op de scheidingswand van een vergaderruimte. Liever iets rustiger ook een mooie natuurfoto is vaak ideaal voor op kantoor. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden in jouw kantoorpand. Hierbij houden we rekening met jouw wensen, de uitstraling en het design van kantoor en de kleuren die passen. Meer weten over deze moderne oplossing, neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

   Offerte aanvragen

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.