Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Raamfolie decoratief Raamfolie decoratief Raamfolie decoratief Raamfolie decoratief Raamfolie decoratief Raamfolie decoratief

   Decoratieve raamfolie

   Wat is er nu mooier dan je ramen voorzien van decoratieve folie. Decoratieve folie is een breed begrip en kan dus ook breed toegepast worden. Dit kan alle folie zijn die een raam, glaswand of pui verfraaid. Dit kan bijvoorbeeld je logo zijn in gekleurde raamfolie, een etchglas band met daarin je slogan of een full colour print van bloemen, een kunstwerk of een eigen ontwerp. Van praktische informatieve teksten tot het communiceren van je locatie of een actie alles is mogelijk met decoratieve raamfolies. Je ziet al dat er veel opties en soorten folie zijn die we kunen gebruiken als decoratieve folie. In de praktijk zie je veelal het gebruik van edge glas folie, gekleurde raamfolie of een combinatie van beide folies.

   Door de hoogwaardige kwaliteit gaat de raamfolie langdurig mee en is het onderhoud eenvoudig. Zo kun je ramen met folie gewoon lappen en veranderd er dus niets aan je onderhoud of schoonmaakplan. Wij kunnen de raamfolie zowel aan de binnen als buitenkant van aanbrengen afhankelijk van jou voorkeur en de praktische situatie.

   Interesse in decoratieve raamfolie, dan maken wij graag een ontwerp waarin we je huisstijl en wensen meenemen om zo een ideale blikvanger te realiseren. Na goedkeuring produceren we het door jouw gekozen ontwerp en onze monteurs brengen de raamfolie professioneel aan waardoor je er daarna geen omkijken naar hebt. Onze monteurs zijn ervaren in het plakken van raamfolie en zorgen ervoor dat deze netjes afgewerkt is en nemen afval weer mee en laten de ruimte netjes en schoon achter.

   Wil je bestaande raamfolie vervangen, geen probleem wij verwijderen desgewenst ook de bestaande folie voor je.

   Offerte aanvragen

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.