Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina

   Reclameborden

   Reclameborden is een brede omschrijving voor verschillende type borden. De meest bekende reclameborden zijn gevelborden, makelaarsborden, sponsorborden en bouwborden. Maar daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van andere toepassingen voor reclameborden te bedenken.

   Wij zijn specialist in het ontwerpen, vervaardigen, produceren en desgewenst monteren van je reclameborden. Hieronder lichten we kort enkele mogelijkheden van makelaarsborden en sponsorborden toe. Maar wij kunnen veel meer dan dat, neem gerust contact op voor meer informatie of een passend advies.

   Makelaarsborden
   De aantrekkende huizenmarkt zorgt ervoor dat makelaarsborden niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld. De meest bekende makelaarsborden zijn de traditionele tuinborden die geplaatst worden in de tuin van het huis dat te koop staat. Deze tuinborden zijn er in veel verschillende vormen en maten. Zo zijn er traditionele swingborden waar bovenop de status wordt weergeven en onderaan de swing de gegevens van de makelaar. Maar tegenwoordig zijn ook de slide in borden heel populair. Hier kan een bord in het frame worden geschoven. Het voordeel van deze slide in frames is dat ze dubbelzijdig zijn en zo te plaatsen dat in eerste instantie de te koop status zichtbaar is. Zodra het huis verkocht is kan de verkoper het bord omdraaien en is de verkocht status zichtbaar, hierdoor hoeft de makelaar niet meer langs te komen. Dit bespaart een hoop tijd. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties en is maatwerk zeker mogelijk.

   Sponsorborden
   Elke sportclub of vereniging heeft ze nodig, sponsoren! Natuurlijk wil je sponsoren de mogelijkheid bieden om zich aan de leden van de club of vereniging kenbaar te maken. Dit kan door middel van onder andere een sponsorbord. Sponsorborden zijn er in vele soorten en maten en wisselen regelmatig van plek. Wij kunnen hierbij helpen, wij bieden de mogelijkheid de sponsorborden te beheren voor je. Dat betekend dat de nieuwe sponsor zich meld bij ons en wij samen met de sponsor het ontwerp maken. Zodra het ontwerp goedgekeurd is produceren en plaatsen wij het bord. Dit zorgt voor een overzichtelijke look en feel in het clubhuis of langs het veld. Neem gerust contact op voor meer informatie over sponsorborden en de mogelijkheden hiervan.

   Voor meer informatie over bouwborden of gevelborden verwijzen wij graag naar onze bouwborden pagina en onze gevelborden pagina.

   Offerte aanvragen

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.