Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen Buizen en koppelingen

   Buizen / koppelingen

   Steigerbuizen en koppelingen zijn breed inzetbaar en een goede basis voor diverse toepassingen waaronder buizenframes voor spandoeken, geveldoeken. meubilair en beursstands. In de reclamewereld worden frames van steigerbuizen veel al gebruikt voor gevel of muur reclame. Naast buiten zie je buizenframes in kantoorpanden of algemene ruimtes een wisselende communicatie uiting.

   Doordat aluminium en stalen steigerbuizen en koppelingen wind en regen bestendig zijn, kun je deze ideaal buiten gebruiken. Echter ook voor binnen gebruik zijn steigerbuizen erg geschikt en voor een chique uitstraling kun je ook voor zwarte buizen en koppelingen kiezen.

   Zoals je leest is het assortiment steigerbuizen ongekend. De meest bekende zijn de aluminium en stalen buizen en koppelingen waarmee je ieder gewenst formaat frame kunt bouwen. Dit assortiment is leverbaar in verschillende diameters. Voor een stoere robuuste uitstraling gebruik je een grotere diameter. Wil je juist voor een chique uitstaling gaan, dan kies je voor steigerbuizen met een smallere diameter of onze zwarte buizen.

   Als laatste hebben wij vierkante buizen of een zogenoemd koker profiel, deze is leverbaar in 40x40mm profiel en springt eruit als het om steigerbuizen gaat. Voor een speelse of moderne look is deze variant een ideale oplossing.

   Omdat wij veiligheid belangrijk vinden werken wij alleen met steigerbuizen en koppelingen van hoogwaardige kwaliteit en zijn al onze buizen en koppelingen TUV gecertificeerd. TUV is een Europese instantie die producten certificeert op veiligheid. Onze steigerbuizen en koppeling voldoen daarmee aan de Europese veiligheidsregels. Daarnaast zijn onze buizen en koppelingen uit voorraad leverbaar en tot een maximale lengte van 600 cm. We kunnen buizen en koppelingen leveren binnen 48 uur na bestelling op elk gewenst adres in Nederland.

   Enthousiast geworden? Zelf je frame bouwen of advies op maar nodig omtrent de benodigdheden of de constructive? Wellicht een andere vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Liever een offerte inclusief montage ontvangen, ook dat is geen probleem, wij monteren desgewenst ook op locatie uw frame.

   Offerte aanvragen

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.