Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Hangend textielframe Hangend textielframe Hangend textielframe Hangend textielframe Hangend textielframe Hangend textielframe

   Hangend

   Een hangend textiel frame is ideaal voor beurzen, presentaties, in winkels of showrooms. Omdat het GSTex hangende frame wordt bevestigd aan het plafond is het een echte eyecatcher. Het GSTex frame hangend wordt gemaakt van 44mm breed aluminiumprofiel. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling. Daarnaast kenmerkt dit hangende frame zich door de unieke mogelijkheid van dubbelzijdige prints. Hierdoor kun je optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van het frame en de bezoekers een ware beleving laten ervaren.

   Het voordeel van het GSTex frame hangend is dat het profiel vrij in de ruimte op te hangen is. Dit middels plafond bevestiging. Indien je kiest voor grote afmetingen is er voor dit frame een H profiel verkrijgbaar voor extra versteviging. Voor GSTex frames vanaf 2 kilo adviseren wij om het textielframe op te hangen met staalkabels.

   De doeken voor het GSTex frame kunnen eenvoudig worden ingehangen door het doek dat voorzien is van peesranden in het frame te drukken. Wij adviseren om dit te doen als het frame nog niet opgehangen is. Indien je het dubbelzijdig wilt gebruiken, span je de doeken in het frame aan beide zijden.

   De doeken voor onze wandframes zijn ook los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig en snel een nieuwe uiting kunt bestellen en presenteren. De levertijd van onze frames en doeken is 5-7 werkdagen.

   Wil je meer weten over de GSTex frames, een frame bestellen of een offerte ontvangen, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij adviseren je graag of de mogelijkheden.

   Offerte aanvragen
   MateriaalGeanodiseerd aluminium
   KleurZilver
   EnkelzijdigJa
   Inclusief verlichtingNee
   ProfielenVerschillende profielen voor hangende frames

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.