Stel een vraag

Bel me terug
< Naar vorige pagina
Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe

Vrijstaand

De vrijstaande GSTex frames werken identiek aan onze andere systemen. Echter wordt deze geleverd met een 44mm breed profiel en kan deze voorzien worden van voetplaten waardoor ze vrij in de ruimte te plaatsen zijn. Wij hebben diverse voetplaten die gekozen kunnen worden op basis van persoonlijke voorkeur en de afmetingen van het frame.
Deze vrijstaande spandoekframes zijn dan ook ideaal voor het opdelen van ruimtes, productpresentaties of beurzen. De frames zijn te verlengen door middel van koppelstukken.

Onze vrijstaande frames zijn zowel dubbel als enkelzijdig te gebruiken en daardoor multifunctioneel. Het spandoek wordt in het frame gespannen middels de siliconen peesranden. Dit alles resulteert in een super strak eindresultaat.

Offerte aanvragen
MateriaalGeanodiseerd aluminium
KleurZilver
DubbelzijdigJa
Inclusief verlichtingNee
ProfielenBeschikbaar tot een hoogte van 250cm

Algemeen:
Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

Let hierbij op het volgende:
– Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
– Omzetten in CMYK kleuren
– Resolutie 72-125 dpi
– Tekst omzetten in lettercontouren
– Afbeeldingen in definitieve document insluiten
– Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
– Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.