Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe Vrijstaand textielframe

   Vrijstaand

   Onze vrijstaande GSTex frames werken identiek aan de overige textielframes echter kunnen deze frames voorzien worden van voetplaten in alle soorten en maten waardoor het op zich staande frames in de ruimte zijn.

   De vrijstaande GSTex frames zijn gemaakt van een 44 mm breed aluminium profiel. Deze vrijstaande frames zijn uitermate geschikt voor productpresentaties of beurzen, maar ook als privacy of geluidsafscheiding.

   Doordat je zelf de hoogte en breedte van het frame bepaald kun je hiermee je eigen design privacy scherm maken. Doordat de frames licht van gewicht zijn en eenvoudig te verplaatsen zijn deze multifunctioneel en een optimale tool voor ruimte inrichting. Hierdoor zie je deze frames veel in kantoortuinen en kantoorruimtes.

   De doeken zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit textiel en voorzien van peesranden die je eenvoudig in het frame drukt. Door deze techniek ontstaat een super strak design.

   De doeken voor onze frames zijn ook los verkrijgbaar waardoor je eenvoudig en snel een nieuwe uiting kunt bestellen en presenteren. De levertijd van onze frames en doeken is 5-7 werkdagen.

   Meer weten over onze GSTexlijn of gelijk een GSTex frame bestellen, neem dan contact op of vraag een offerte aan.

   Offerte aanvragen
   MateriaalGeanodiseerd aluminium
   KleurZilver
   DubbelzijdigJa
   Inclusief verlichtingNee
   ProfielenBeschikbaar tot een hoogte van 250cm

   Algemeen:
   Onze Upload verwerkt de bestandstypes PDF (voorkeur) en JPG.

   Let hierbij op het volgende:
   – Richtlijnen zijn aangegeven in desbetreffende (product)template
   – Omzetten in CMYK kleuren
   – Resolutie 72-125 dpi
   – Tekst omzetten in lettercontouren
   – Afbeeldingen in definitieve document insluiten
   – Opslaan als PDF (drukwerkkwaliteit) zonder snijtekens
   – Evt. insluiten kleurprofiel/uitvoerintentie

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.