Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Klantgericht

   Optimale service

   Goede kwaliteit

   100% tevredenheidsgarantie

   Vlaggen en masten

   Vlaggen en vlaggenmasten zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Vlaggen zijn een ideaal middel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en zichtbaar te maken bij passanten en tijdens promotie acties. Wij hebben een uitgebreid assortiment vlaggen, banieren en beachvlaggen met bijbehorende vaste en mobiele masten. Onze masten kun je eenvoudig zelf monteren, maar maak je liever gebruik van onze montage service, dan kan dat natuurlijk ook.

   Onze vaste vlaggenmasten kunnen in de grond gemonteerd worden voor je pand of aan de rand van je parkeerplaats. Daarnaast hebben wij ook gevel masten die je eenvoudig op de gevel van het pand monteert. Afhankelijk van de locatie kunnen wij adviseren welke toepassing het beste past bij jouw pand en locatie. Wil je maar beperkt gebruik maken van vlaggen, dan kan een mobiele mast de uitkomst bieden, mobiele masten zijn makkelijk te verplaatsen en op te bergen na gebruik. Zoals je ziet zijn wij van alle markten thuis.

   Met alleen de mast bent je er niet, er moet natuurlijk ook een mooie en opvallende vlag in de mast wapperen. Wij hebben een breed assortiment vlaggen en wimpels. Zo kun je gaan voor de klassieke rechthoekige vlag, liever een moderne oplossing dan is een langwerpige rechthoekige vlag of vaandel wellicht iets voor jou.

   Onze vlaggen worden gemaakt van verschillende materialen passend bij de vorm en toepassing. Je kunt je eigen vlag ontwerpen of onze vormgevers maken een passend voorstel voor je. Alle vlaggen worden geleverd met bevestigingsmaterialen waardoor u de vlag eenvoudig in de mast kunt hijsen. Naast vlaggen leveren wij ook banieren en wimpels om het plaatje compleet te maken.

   Beachvlaggen zijn een ander soort vlaggen die niet meer weg te denken zijn als promotie materiaal maar ook om jou locatie onder de aandacht te brengen. Ons uitgebreide assortiment beachvlaggen heeft diverse modellen vlag en voet, hierdoor stel je naar wens je eigen beachvlag samen. Samen maken wij jou perfecte beachvlag.

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.