Stel een vraag

Bel me terug




Categorieën

Klantgericht

Optimale service

Goede kwaliteit

100% tevredenheidsgarantie

Vlaggen en masten

Vlaggen en vlaggenmasten zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Wij hebben een uitgebreid assortiment vaste en mobiele masten die wij voor u leveren en desgewenst monteren. In deze masten kunt u vlaggen van verschillende vormen en formaten laten wapperen.

Onze vaste vlaggenmasten kunnen in de grond gemonteerd worden voor u pand of aan de rand van uw parkeerplaats. Daarnaast hebben wij ook gevel masten die u op de gevel van uw pand monteert. Afhankelijk van de locatie kunnen wij adviseren welke toepassing het beste past bij uw pand en locatie. Wilt u maar beperkt gebruik maken van vlaggen, dan kan een mobiele mast de uitkomst bieden, mobiele masten zijn makkelijk te verplaatsen en op te bergen na gebruik. Zoals u ziet zijn wij van alle markten thuis.

Met alleen de mast bent u er niet, er moet natuurlijk ook een mooie en opvallende vlag in de mast wapperen. Wij hebben een breed assortiment vlaggen en wimpels. Zo kunt u gaan voor de klassieke rechthoekige vlag, liever een moderne oplossing dan is een langwerpige rechthoekige vlag of vaandel wellicht iets voor u.

Onze vlaggen worden gemaakt van verschillende materialen passend bij de vorm en toepassing. U kunt u eigen vlag ontwerpen of onze vormgevers maken een passend voorstel voor u. Alle vlaggen worden geleverd met bevestigingsmaterialen waardoor u de vlag eenvoudig in de mast kunt hijsen. Naast vlaggen leveren wij ook banieren en wimpels om het plaatje compleet te maken.

Contact

Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.