Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Klantgericht

   Optimale service

   Goede kwaliteit

   100% tevredenheidsgarantie

   Banieren en Mastvlaggen

   Er zijn vele soorten en maten vlaggen met allemaal wisselende namen. Naast de bekende beachvlaggen die wij aanbieden hebben wij een uitgebreid assortiment vlaggen. Hieronder vallen onder meer banieren, mastvlaggen, gevelvlaggen, en kioskvlaggen.

   De keuze voor een vlag of banier is afhankelijk van de wensen van de klant, de mogelijkheden en het budget. Om je daarom zo goed mogelijk te adviseren via onze website geven we hier de verschillende opties aan. Natuurlijk kun je ook contact opnemen voor een passend advies op maat.

   Banieren
   Banieren zijn langwerpige rechthoekige vlaggen die met de lange zijde aan de vlaggenmast bevestigd worden. Hierdoor wapperen ze nog steeds in de wind, maar zijn ze veelal goed zichtbaar en duidelijk leesbaar. Deze banieren kunnen in veel verschillende formaten gemaakt worden. Banieren zijn een echte aanvulling op je gevelreclame en breed inzetbaar.

   Mastvlaggen
   Een alternatief voor banieren zijn onze mastvlaggen. Deze mastvlaggen zijn vergelijkbaar met de wel bekende Nederlandse vlag. De vlag is rechthoekige en hangt met de korte zijde tegen de mast. Mastvlaggen wapperen heel vrolijk in de wind als deze er staat maar bij geen wind hangen ze er wat slapjes bij. Mastvlaggen zijn een relatief eenvoudige en prijsgunstige manier om je klanten met jou bedrijf in aanraking te komen.

   Gevelvlaggen
   Gevelvlaggen worden veel gebruikt door winkels en zijn rechthoekig en verkrijgbaar in vier standaard maten. Deze vlaggen worden deze geplaatst met een gevelstok in een houder op de gevel. De vlaggen zijn eenvoudig te plaatsen en verwijderen waardoor je ze na sluitingstijd prima binnen kun bewaren. De ideale aanvulling om zichtbaar te zijn in bijvoorbeeld een drukke winkelstraat of een winkelcentrum.

   Kioskvlaggen
   Kioskvlaggen worden ook wel driehoek vlaggen of ijscovlaggen genoemd. Deze vlag zie je veelal bij een strandkiosk of ijscokarren. De herkenbare driehoekige vorm is typerend voor deze vlag. Dit is het broertje van de gevelvlag. Voor onze kioskvlaggen geld dat wij adviseren om deze vlag ’s avonds en bij windkracht zes of hoger te verwijderen en veilig op te bergen. Dit voorkomt dat de inkt van de print breekt. De vlag mag dan ook niet opgevouwen opgeborgen worden.

   Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk onze producten voor meer informatie over de verschillende type vlaggen of neem contact op voor een offerte op maat.

   Terug naar vlaggen en masten

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.