Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Klantgericht

   Optimale service

   Goede kwaliteit

   100% tevredenheidsgarantie

   Beachvlaggen

   Beachvlaggen worden steeds populairder en deze mooie vlaggen zijn multifunctioneel in te zetten.  Beachvlaggen zijn een stijlvolle, elegante en opvallende manier van presenteren. Door de slanke vormgeving en mooi voet zijn ze voor meer toepasbaar dan op een strand ook al doet de naam anders vermoeden.

   Beachvlaggen hebben veel voordelen in gebruik, zo zijn ze licht van gewicht, eenvoudig te verplaatsen  en indien gewenst en multifunctioneel inzetbaar.  Al onze beachvlaggen worden geleverd met een mast van 100% aluminium in een mooie cavas schoudertas voor bescherming en transport.  Ons uitgebreide assortiment beachvlaggen kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

   Onze beachvlags zijn er in verschillende vormen en maten, hierdoor kun je eindeloos combineren om een echte eye-catcher te maken of juist verschillende vormen voor verschillende uitingen te gebruiken. De maten zijn afgestemd op de vormgeving en het gebruik, zo zien wij de kleine beachvlag S veelal gebruikt binnen of op evenementen terwijl de grotere veelal gebruikt worden op parkeerplaatsen of het strand.

   Wij hebben 2 type masten in ons assortiment, de voorgebogen mast van 100% aluminium en een flexibele mast bestaande uit aluminium gecombineerd met staal of glasfiber op de top. Deze masten maken de beachvlag af en de keuze van de mast is afhankelijk van de toepassing. Wij adviseren je graag zodat je passend voor jouw situatie de beste keuze maakt.

   Onze accessoires en voeten zijn met beide masten te combineren waardoor je jouw product helemaal kunt aanpassen aan jou specifieke wensen en behoefte. De ontwerp templates zijn direct te downloaden onder het product waardoor je direct aan de slag kunt.  De levertijd van onze beachvlags is 5-7 werkdagen na bestelling.

   Waar wacht je nog op, ontwerp en bestel direct je beachvlag of neem contact op voor een passend aanbod en ontwerp of voor al je overige vragen. Wij helpen je graag verder,

   Terug naar vlaggen en masten

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.