Stel een vraag

Bel me terug
Categorieën

Klantgericht

Optimale service

Goede kwaliteit

100% tevredenheidsgarantie

Beachvlaggen

De beachvlaggen worden steeds populairder. Beachvlaggen zijn een stijlvolle, elegante en opvallende manier van presenteren. Beachvlaggen zijn licht van gewicht, eenvoudig te verplaatsen indien gewenst en multifunctioneel inzetbaar. Wij hebben een uitgebreid assortiment beachvlaggen voor zowel binnen als buiten.

Wij hebben 2 type masten in ons assortiment, de voorgebogen mast van 100% aluminium en een flexibele mast bestaande uit aluminium gecombineerd met staal of glasfiber op de top. Onze accessoires en voeten zijn met beide masten te combineren. Alle beachvlaggen leveren wij met een mooie canvas tas met schouderband zodat je ze eenvoudig kunt vervoeren.

Terug naar vlaggen en masten

Contact

Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.