Home > autoreclame > scooter

Scooter

De (elektrische) scooter is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Niet alleen als particulier vervoersmiddel, maar ook als bezorgservice of als bedrijfs vervoermiddel. Een mooie toevoeging aan het wagenpark. Natuurlijk wil je als bedrijf optimaal gebruik maken van de herkenbaarheid en opvallen met je scooter. Naast auto stickers is het ook mogelijk om stickers in jouw huisstijl te realiseren op een scooter. Denk hierbij aan een logo op de zijkant van een bezorgscooter of zelfs de gehele bagagebox compleet in jouw huisstijl. Afhankelijk van je wensen passen wij jouw scooter aan je huisstijl aan.

Het voordeel van gebruik van een scooter als reclamemiddel is dat deze vaak op plekken komt waar bedrijfsauto’s niet komen en hierdoor dus je naamsbekendheid vergroot op deze desbetreffende plekken.

We bieden diverse opties om een scooter aan te laten sluiten bij je huisstijl. Onze verschillende pakketten zijn hieronder te bekijken. Natuurlijk kunnen we naast deze pakketten ook een passend voorstel op maat maken voor je. Hiervoor kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Kies een pakket

Scooter
Basic

Door jouw scooter te voorzien van de minimale belettering uit ons basic pakket zorg je ervoor dat je de zichtbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf vergroot. Dit pakket bestaat uit logo’s, webadres en contactgegevens. Dit pakket is ideaal als je de scooter inzet als vervoermiddel voor je medewerkers. Al onze pakketten zijn inclusief montage door onze gecertificeerde monteurs en 5 jaar service garantie. Wij werken met hoogwaardig en UV bestendig vinyl voor onze belettering.

Dit pakket bestaat bijvoorbeeld uit:

Plus

3x logo (zijkanten en achterkant)

Plus

3x website adres (zijkanten en achterkant)

Plus

1x contactgegevens (achterkant)

Scooter
Standaard

Het meest gekozen pakket met bewezen effectiviteit is ons standaard pakket. Dit pakket zorgt ervoor dat jij goed zichtbaar en herkenbaar bent voor zowel jouw bestaande als potentiële klanten. Het standaardpakket is een luxere uitvoering van het basic pakket en zorgt voor eenheid met je huisstijl. Je scooter is met de belettering uit dit pakket ideaal te gebruiken als reclamemiddel. Ook kun je mensen, op plekken waar je met een auto niet kunt komen, kennis laten maken met je bedrijf. Dit pakket bestaat uit logo’s, beeldmerk, web adres en contactgegevens. Al onze pakketten zijn inclusief montage door onze gecertificeerde monteurs en 5 jaar service garantie. Wij werken met hoogwaardig en UV bestendig vinyl voor onze belettering.

Dit pakket bestaat bijvoorbeeld uit:

Plus

3x logo (zijkanten en achterkant)

Plus

3x website adres (zijkanten en achterkant)

Plus

1x contactgegevens (achterkant)

Plus

Klein en groot beeldmerk of band op zijkant (huisstijl matching)

Scooter
Deluxe

Met ons deluxe pakket maak je van je scooter een verlengstuk van je reclame uitingen. Door de huisstijl van je bedrijf toe te passen in het ontwerp creëer je eenheid tussen de scooter(s) en de rest van je bedrijf. Wij maken een ontwerp dat voldoet aan als je wensen en ook nog eens naadloos aansluit bij jouw huisstijl.
Het deluxe pakket is breed toepasbaar en zorgt voor een opvallende uitstraling. Dit pakket bestaat uit logo’s, beeldmerk, webadres en contactgegevens. Al onze pakketten zijn inclusief montage door onze gecertificeerde monteurs en 5 jaar service garantie. Wij werken met hoogwaardig en UV bestendig vinyl voor onze belettering.

Dit pakket bestaat bijvoorbeeld uit:

Plus

3x logo (zijkanten en achterkant)

Plus

3x website adres (zijkanten en achterkant)

Plus

1x contactgegevens (achterkant)

Plus

Klein en groot beeldmerk of band op zijkant (huisstijl matching)

Plus

Ieder gewenst ontwerp of design dat aansluit op je huisstijl

Scooter
Custom

Wanneer je voor ons custom pakket kiest zullen wij in overleg jouw wensen omzetten tot een uiteindelijk ontwerp. De huisstijl van je bedrijf zal uitgebreid terug komen in dit ontwerp. We zouden bijvoorbeeld je scooter kunnen wrappen in de kleuren van je huisstijl. Daarnaast kunnen we ook full colour prints plakken op de bagagebox van je scooter. We kunnen het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met ons custom pakket. Om alle mogelijkheden te bespreken kun je contact met ons opnemen, we helpen je graag verder.
Al onze pakketten zijn inclusief montage door onze gecertificeerde monteurs en 5 jaar service garantie. Wij werken met hoogwaardig en UV bestendig vinyl voor onze belettering.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen