Stel een vraag

Bel me terug
Categorieën

Textielframes

GSTex frames zijn innovatieve spandoeken in een aluminiumframe ook wel textielframes genoemd. De spandoeken zijn voorzien van peesranden die je tussen het aluminium drukt waardoor het doek mooi gespannen in het frame hangt. Het grote voordeel van deze spandoeken is dat ze eenvoudige te wisselen zijn en u slechts eenmaal een frame dient aan te schaffen.

De frames zijn in elk gewenst formaat beschikbaar en makkelijk in gebruik. Wij hebben in ons assortiment een wandframe, een hangend model en een vrijstaand model. Meer informatie over de frames vind je onder het gewenste type frame.
De doeken zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit textiel en voorzien van lichte peesranden die niet opvallen als je het doek gespannen hebt.

Textielframes zijn breed toepasbaar, denk hierbij aan een wandframe voor bijvoorbeeld decoratieve uitingen op kantoor of een vrijstaand frame voor productpresentaties op locatie maar ook als geluids- of privacy scherm zijn de textielframes te gebruiken. Zo creëer je een effectieve en decoratieve oplossing.

Indien je van je textielframe een echte eye catcher wilt maken leveren wij ook verlichting passend bij onze frames.

Meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Contact

Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.