Textielframes

Textielframes

Zoek je een moderne, innovatieve en prijsbewuste methode om je reclame te presenteren? Dit kan met onze GStex textielframes. De GStex frames zijn ook in de privé sfeer toe te passen als alternatief voor bijvoorbeeld een schilderij of een foto op canvas.

De GStex textielframes bestaan uit een aluminium frame waarin een spandoek wordt gespannen. Dit zorgt voor een moderne en strakke uitstraling die past in elke omgeving. De aluminium frames zijn in verschillende kleuren, breedtes en dieptes te verkrijgen. De spandoeken worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stretch textiel en worden voorzien van peesranden die eenvoudig in het peesframe te drukken zijn, hierdoor komt het doek super stak in het textielframe te zitten. De spandoeken zijn door deze techniek eenvoudig en snel te wisselen zonder dat u steeds een nieuw frame hoeft te bestellen. Ook hebben we speciale materialen voor de doeken beschikbaar, zoals een fluwelen look en feel.

De GStex frames zijn in elk gewenst formaat leverbaar. Voor de diktes van de frames is er keuze uit vier maten: 15 mm, 19 mm, 27 mm en 44 mm. Met deze diktes kun je zelf de uitstraling van je frame bepalen. In ons GStex assortiment bieden wij een wandframe, een hangend model en een vrijstaand model aan. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit LED verlichte frames en frames met een akoestische werking. Meer informatie over de verschillende frames vind je op de individuele productpagina’s.

Onze textielframes zijn breed toepasbaar. Gebruik een wandframe bijvoorbeeld als decoratieve uitingen op kantoor of als winkelinterieur. Een vrijstaand frame kan voor product presentaties op beurzen goed toegepast worden. Maar ook kunnen textielframes ideaal gebruikt worden als akoestisch geluidsscherm of privacy scherm. Het LED verlichte frame geeft ook nog extra aandacht en sfeer aan je uiting. Zo creëer je een effectieve en decoratieve oplossing. Zoals je kunt lezen zijn onze GStex textielframes multifunctioneel inzetbaar.

Wij leveren ook verlichting die passend is bij onze frames. Hiermee kun je van je textielframe een echte eyecatcher maken. Hierdoor kun je jouw presentatie nog meer laten opvallen of je reclameboodschap net even extra benadrukken.

Wil je meer weten over onze GStex textielframes, de verschillende opties of wil je een passend advies. Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken graag een passende offerte op maat.

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Direct mailen

Direct bellen