Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Textielframes

   Een innovatieve manier van je reclame presenteren zijn onze GSTex frames. Deze GSTex frames bestaan uit een aluminium frame waarin een spandoek door middel van peesranden wordt gespannen. Dit zorgt voor een moderne en strakke uitstraling die past in elke omgeving. De spandoeken zijn eenvoudig en snel te wisselen zonder dat u steeds een nieuw frame hoeft te bestellen. Een moderne, innovatieve en prijsbewuste presentatie methode. 

   Hoe werkt een GSTex frame? De frames zijn gemaakt van aluminium frames en in elk gewenst  formaat beschikbaar. De frames zijn in verschillende diktes (15 mm, 19 mm, 27 mm en 44 mm)beschikbaar waardoor je zelf de uitstraling bepaald. Het frame is multifunctioneel toepasbaar, wij hebben in ons assortiment een wandframe, een hangend model en een vrijstaand model. Meer informatie over de frames vind je op de productpagina’s. De spandoeken worden voorzien van lichte peesranden en deze druk je in het frame, hierdoor span je het doek super strak in het frame.

   De spandoeken worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stretch textiel dat aan de achterzijde voorzien is van de lichte peesranden. Deze peesranden vallen niet op als het doek gespannen is. Hierdoor is een textielframe ideaal voor beurzen of winkelinterieurs.  

   Textielframes zijn breed toepasbaar, denk hierbij aan een wandframe voor bijvoorbeeld decoratieve uitingen op kantoor of een vrijstaand frame voor productpresentaties op locatie maar ook als geluids- of privacy scherm zijn de textielframes ideaal te gebruiken. Zo creëer je een effectieve en decoratieve oplossing. Doordat de je zelf het formaat van het textielframe bepaald zijn ze echt multifunctioneel inzetbaar.

   Indien je van je textielframe een echte eyecatcher wilt maken leveren wij ook verlichting passend bij onze frames. Hierdoor kun je, je presentatie nog meer laten opvallen of je reclameboodschap net even extra benadrukken.

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.