Stel een vraag

Bel me terug
   < Naar vorige pagina
   Lichtreclame Lichtreclame Lichtreclame Lichtreclame

   Lichtreclame

   Onder lichtreclame verstaan wij lichtbakken, losse lichtgevende letters of op maar gemaakte oplossingen met verlichting. Lichtreclame op je gevel geeft je de mogelijkheid om ook ’s avonds en ’s nachts op te vallen.

   Onze lichtreclame specialisten maken je lichtreclame volledig op maar naar jouw wensen. Daarbij houden wij ook rekening met de duurzaamheid van de lichtreclame en met eventueel onderhoud. Dit betekend dat wij bij voorkeur gebruik maken van energiezuinig LED verlichting. De reden dat wij voor LED verlichting kiezen is de lange levensduur.

   Echter kunnen wij ook oudere neon verlichting of andere lichtreclames prima van onderhoud voorzien. Desgewenst kunnen wij ook bestaande lichtreclame reviseren en hergebruiken.

   Welke vorm van lichtreclame het beste past bij jou wensen hangt af van de toepassing. Wij adviseren je graag over de verschillende opties op basis van jouw wensen en de mogelijkheden op je gevel of pand.

   De meest bekende vorm van lichtreclame zijn lichtbakken. Lichtbakken worden veelal gemaakt van acryl en voorzien van een full colour print op folie om zo een optimale uitstraling te realiseren die past bij jouw bedrijf. Wil je een sjiekere uitstraling dan kun je ervoor kiezen om de lichtbak van aluminium te laten maken. Doordat alle lichtbakken op maat gemaakt worden mogelijkheden eindeloos.

   Wil je liever werken met losse letters, geen probleem, ook hierin kunnen wij u voorzien een passende oplossing. Losse letters geven je gevel een heel andere uitstaling dan een grote lichtbak. Dit zorgt voor een chique en klassieke uitstraling.

   Daarnaast kun je ook gebruik maken van uithangborden die haaks op de gevel of muur gemonteerd worden. Deze zie je veelal in de horeca.

   Onze lichtreclames worden door professionals gemonteerd die ervaren zijn in het monteren van lichtreclames. Een passend advies op maat, neem dan contact op met onze specialisten.

   Offerte aanvragen

   Gerelateerde producten

   Offerte aanvragen

   Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.