Home > gevelreclame > lichtreclame

Lichtbakken op maat

Lichtreclame is een erg breed begrip. Wij verstaan hieronder: lichtbakken, losse lichtgevende letters, losse verlichting of compleet op maat gemaakte oplossingen met geïntegreerde verlichting. De mogelijkheden voor een op maat gemaakte lichtbak of lichtreclame bord zijn eindeloos. Welke vorm van lichtreclame het beste past bij jouw wensen hangt af van de toepassing. Wij adviseren je graag over de verschillende opties en mogelijkheden voor lichtreclame op de gevel van jouw bedrijf.

De voordelen van onze lichtbakken:

  • Op maat gemaakte lichtbakken
  • Energiezuinige Ledverlichting
  • Snel leverbaar
  • Duurzaam in gebruik

Wil je graag advies over het type lichtbak wat bij jou past?  Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk advies via onderstaande knop. Zij denken graag met je mee over het gebruik van lichtbakken.

Offerte aanvragen

Lichtbakken met reclameboodschap

Onze lichtreclame specialisten maken jouw lichtreclame volledig op naar jouw wensen. Daarbij houden wij ook rekening met de duurzaamheid en het eventuele onderhoud van de lichtreclame. Dit betekent dat wij bij voorkeur gebruik maken van energiezuinige LED verlichting aangezien deze verlichting een lange levensduur heeft. Echter kunnen wij ook oudere neon verlichting of andere lichtreclames prima van onderhoud voorzien. Desgewenst kunnen wij bestaande lichtreclame ook reviseren of hergebruiken.

Er zijn veel soorten lichtreclame, lichtbakken is hierbij de meest bekende. Wij bieden zowel enkelzijdige als dubbelzijdige aluminium lichtbakken aan. Bij de enkelzijdige variant kan gekozen worden uit 80 mm, 120 mm, 150 mm of 180 mm aluminium profiel dikte. Bij de dubbelzijdige variant is dit 120 mm of 160 mm. Onze aluminium lichtbakken zijn te leveren in iedere gewenste RAL-kleur. In de aluminium bak zit een acrylaat plaat, deze zal voorzien worden van een full colour sticker. Afhankelijk van de lichtbak, enkelzijdig of dubbelzijdig, kan bepaald worden hoe de lichtbak bevestigd zal worden. Er is hierbij keuze uit vlak op de wand of als uithangbord haaks op de muur. Lichtgevende uithangborden zie je veelal in de horeca.

Wil je liever werken met losse letters, geen probleem. Ook hierin kunnen wij u voorzien van een passende oplossing. Losse lichtgevende letters geven je gevel een chique uitstraling. Dit is een hele andere uitstraling ten opzichte van een grote lichtbak.

Wat wij ook te bieden hebben is losse verlichting die gebruikt kan worden om gevelborden, spandoeken of gevelletters uit te lichten. Door een LED lichtkoof te plaatsen boven één van de genoemde reclame uitingen zal deze in het donker goed te zien zijn.

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden omtrent lichtreclame of wil je een passend advies op maat? Neem dan contact op met ons.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen