Home > gevelreclame > gevelborden bedrukken

Gevelborden bedrukken

Wanneer je op je gevel een nette, bij de gevel passende, reclame uiting wilt realiseren is een gevelbord de perfecte keuze. Een gevelbord van GelreSign zorgt ervoor dat de eerste indruk bij bezoekers en passanten goed en duidelijk is. We maken altijd een eerste design die we met je delen zodat je al een gevoel hebt bij de look and feel van het gevelbord.

De voordelen van onze gevelborden:

  • Op maat gemaakt ontwerp
  • Leverbaar in allerlei vormen en maten
  • Full colour prints
  • Montage service

Wil je graag advies over een gevelbord voor op het bedrijfspand? Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk advies via onderstaande knop. Zij denken graag met je mee over het design en de toepassing van het gevelbord.

 

Offerte aanvragen

Gevelborden op maat

Onze gevelborden betreffen altijd maatwerk aangezien deze borden in veel verschillende soorten, vormen en maten te leveren zijn. Door jouw huisstijl door te trekken in het ontwerp dat wij maken zal het gevelbord perfect integreren in jouw bedrijf. Nadat wij een ontwerp afgerond hebben zullen wij het gevelbord visualiseren op de gevel van je bedrijf. Op deze manier krijg je een zo echt mogelijke afspiegeling van de uiteindelijke look van jouw gevelreclame. Door dit visuele voorstel te bekijken kun je het ontwerp kiezen dat het beste bij jou en jouw bedrijf past.

Na goedkeuring met het door jou gekozen ontwerp gaan wij aan de gang. Onze gevelborden worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit plaatmateriaal. Wij geven de voorkeur aan dibond, ook wel sandwichpaneel genoemd. Dit zijn borden die lichtgewicht zijn en hun vorm behouden bij temperatuurverschillen. Daarnaast zijn deze borden eenvoudig in de gewenste vorm te frezen. Afhankelijk van de toepassing kiezen wij de beste oplossing voor jou.

Nadat de borden zijn gefreesd kunnen deze van een sticker worden voorzien. Dit gebeurt met full colour prints. Dit alles doen wij in eigen huis. Nadat het bord geproduceerd is kan het gemonteerd worden. Onze professionele montage service kan dit voor je doen, maar doe je het liever zelf dan is dat geen probleem.

Zoals je kunt lezen helpen wij je van begin tot eind. Wij ontwerpen, produceren en monteren jouw gevelbord. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor eventuele vragen.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen