Home > fotowanden > muursticker

Muursticker

Onze muurstickers worden gemaakt van vinyl. Dit is een zelfklevend materiaal dat voor zowel binnen als buiten toepassingen geschikt is. Bij het gebruik van vinyl is het van belang dat de ondergrond vlak is. Afhankelijk van de toepassing en ondergrond kan vinyl ook op licht gebogen ondergronden geplakt worden. We drukken de muurstickers full colour wat maakt dat je bijna niet ziet dat het een sticker is.

De voordelen van onze muurstickers:

  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Te snijden op formaat na het drukken
  • Zowel mat als glas leverbaar

We geven je graag advies op maat via onze specialisten. Vul hiervoor het offerteformulier in via de onderstaande button.

Offerte aanvragen

Muurstickers van vinyl

De muurstickers worden gecreëerd met polymeer vinyl, hierop wordt direct geprint. Dit vinyl heeft een maximale breedte van circa 130 cm. Door deze maximale breedte zijn wij genoodzaakt om overlap te gebruiken wanneer de afmeting groter wordt. Door overlap te gebruiken kan een wand compleet ingepakt worden in vinyl. Het is dus mogelijk om met muurstickers een complete fotowand te creëren. De maximale breedte zorgt er in dit geval dus voor dat de wand niet naadloos is. Heb je liever een naadloze fotowand? Kijk dan eens bij ons foto behang of onze akoestische wanden. Deze stickers zijn ook uitermate geschikt voor deuren. Met een deursticker bedek je een hele deur in één keer.

De muur sticker vinyl wordt gelamineerd met mat of glans laminaat. Door laminaat aan te brengen zijn de muurstickers ook zeer geschikt voor buitengebruik. Het laminaat is UV werend en zorgt hierdoor ook buiten of op zonnige wanden binnen voor een lange levensduur. Glanzend laminaat wordt vooral bij buitengebruik toegepast. Mat laminaat is meer voor binnen, om spiegeling door bijvoorbeeld kunstlicht tegen te gaan. Het materiaal is bedoeld voor langdurig of zelfs permanent gebruik.

Na het printen en lamineren is het mogelijk om de muurstickers contour te snijden. Door deze techniek toe te passen ontstaan er losse stickers die in iedere gewenste vorm gesneden kunnen worden. Deze stickers kunnen vervolgens los van elkaar gebruikt worden om op een vlakke ondergrond te monteren.

Wil je meer weten over muurstickers en de verschillende opties? Of wil je een passend advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en maken graag een passende offerte op maat.

Gerelateerde producten

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag met betrekking tot onze dienstverlening of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Dan kunt u ons bellen of mailen. Telefonisch contact heeft daarbij de voorkeur. Zo kunnen we samen overleggen over uw ideeën. Een terugbelverzoek achterlaten via ons contactformulier kan natuurlijk ook.

Direct mailen

Direct bellen