Stel een vraag

Bel me terug
   Categorieën

   Klantgericht

   Optimale service

   Goede kwaliteit

   100% tevredenheidsgarantie

   Beursmaterialen

   Beursmaterialen is een verzamelnaam voor alle mogelijker reclamematerialen die je gebruikt om jezelf te presenteren op een beurs of evenementen. Denk hierbij aan onder meer beurswanden, folderrekken, beursverlichting en banners. Maar natuurlijk zijn er veel meer producten te bedenken die je op een beurs of evenement kunt gebruiken. Wij helpen je graag jou perfecte presentatie te realiseren. Om dit te doen hebben wij een uitgebreid assortiment beurswanden, balies en verlichting geïntroduceerd onder de naam GSTex. Met onze beurswanden en balies kun jij een perfecte eerste indruk maken op klanten, relaties, leveranciers en voorbijgangers.

   Onze GSTex beurswanden en balies maken onderdeel uit van het zogenaamde “zippit” systeem, ook wel rits systeem genoemd. Dit systeem voor beurswanden, beurswand specials en balies bestaat uit een buizenframe waarover een doek wordt gespannen. Hierdoor realiseer je eenvoudig, snel een strakke presentatie die zowel enkelzijdig als dubbelzijdig is te gebruiken. Door de hoogwaardige kwaliteit materialen is dit een duurzaam en herbruikbaar systeem.

   Onze beurswanden, beurswand specials en balies zijn makkelijk en snel op te bouwen. Dit doordat je de lichtgewicht aluminium buizen eenvoudig in elkaar klikt en zo het frame opbouwt. Nadat het frame is opgebouwd span je het elastische doek over het frame en rits je deze dicht. Binnen 5-10 minuten is jou beurswand of balie klaar voor gebruik.

   De voordelen van het GSTex systeem zijn eindeloos. Door de lichtgewicht aluminium buizen zijn de beurswanden makkelijk op te bouwen en te transporteren. De beurswanden worden geleverd in een handige draagtas zodat ze veilig getransporteerd kunnen worden. De doek worden gemaakt van licht elastisch materiaal en zijn wasbaar. Daarnaast kun je kiezen voor zowel enkelzijdig als dubbelzijdig print. Hierdoor wordt je beurswand of beursspecial multifunctioneel. Een nieuwe doek nodig, geen probleem deze zijn los bij te bestellen.  

   Door de grote diversiteit aan modellen en formaten is er binnen ons huidige assortiment voor elke toepassing een passende oplossing, toch niet het juiste model gevonden, neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee voor een passende oplossing.

   Contact

   Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.