Snel geleverd en op maat gemaakt | Beursmaterialen

Alle benodigdheden voor de beurs | Beursmaterialen

Beursmaterialen is een verzamelnaam voor alle mogelijke reclame materialen die je gebruikt om jezelf of je bedrijf te presenteren op een beurs of evenement. Tot deze reclamemiddelen behoren beurswanden, textiel banners, beursbalies en trussen. Ook bieden wij LED verlichting aan om jouw beursstand te kunnen voorzien van goede belichting. Met onze beursmaterialen maak jij een perfecte eerste indruk op klanten, relaties, leveranciers en voorbijgangers.

De GSTex beurswanden, textiel banners en beursbalies van GelreSign, maken onderdeel uit van het zogenaamde “zippit” systeem, ook wel rits systeem genoemd. Dit systeem bestaat uit een aluminium frame waarover een full colour doek wordt gespannen. Hierdoor realiseer je eenvoudig en snel een strakke presentatie die zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te gebruiken is op iedere beurs.

Doordat de lichtgewicht aluminium buizen eenvoudig in elkaar te klikken zijn zit het frame snel in elkaar. Vervolgens span je het elastische doek over het frame en rits je deze dicht met een blinde rits. Binnen 5 tot 10 minuten staat jouw beurswand, banner of beursbalie klaar.
Door de hoogwaardige kwaliteit materialen en de mogelijkheid om losse wasbare doeken te bestellen is dit een duurzaam en herbruikbaar systeem.

Naast de GStex zippit beursmaterialen bieden wij ook truss systemen aan die speciaal voor beurzen en displays ontwikkeld zijn. De trussen zijn lichtgewicht en zijn inklapbaar, hierdoor zijn ze goed te vervoeren en snel op te zetten op een beurs. In de trussen kunnen full colour doeken gespannen worden die vervolgens met onze LED verlichting uitgelicht kunnen worden. De trussen zijn in zowel een zwarte als een witte kleur leverbaar. Mocht je kiezen voor dit systeem dan denken wij graag met je mee om jouw beursstand zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij je bedrijf. Zo zal jouw beursstand de perfecte afspiegeling zijn van je bedrijf.

Door de grote diversiteit aan beursmaterialen in ons assortiment is er voor elke toepassing een passende oplossing te vinden. Mocht je vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Contact
Het kan natuurlijk zijn dat je na het bekijken van onze website vragen hebt over onze producten en diensten. Neem dan contact met ons op! Wij helpen je namelijk graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)267074161, mocht dit niet lukken dan kun je natuurlijk ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Direct mailen

Direct bellen